RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides: „Vrem să ne facem treaba cu mintea limpede”

/ 19 noiembrie 2015
Conducerea clubului Energia, mai bine spus cei care susțin financiar echipa de baschet, par să nu mai aibă prea multă răbdare cu antrenorul și cu jucătorii Energiei, rezultatele din campionat fiind cu mult sub nivelul așteptărilor chiar și în condițiile în care se știa că vor fi probleme legate de formarea unei echipe aproape de la zero în vara trecută.

IMG_1553Antrenorul Energiei consideră că o presiune venită din partea conducerii în acest moment nu este tocmai binevenită, dar acceptă orice decizie luată de conducătorii clubului: „Desigur că managementul vrea să repare lucrurile. Nu trebuie să continuăm așa în campionat. Consider că este greșit dacă dăm ultimatumuri, oricum dacă asta decid cei din conducere trebuie să respectăm pentru că ei sunt cei care iau decizii, dar eu personal nu gândesc așa. Eu personal, împreună cu jucătorii, vrem doar să ne facem treaba, cu mintea limpede, pentru că oricum nu puteam da înainte cu o asemenea logică. Mai avem încă patru meciuri până la sfârșitul primei părți a campionatului, încercăm să obținem 5-6 victorii până atunci, anul trecut tot așa am terminat, cu 6 victorii, turul de campionat. Încercăm să îndeplinim acest obiectiv pe termen scurt, iar din retur vom încerca să atacăm locurile din față în lupta noastră pentru play-off. Dacă încep să le zic jucătorilor „Trebuie să câștigăm meciul x pentru că…”, înțelegeți că nu este cea mai bună soluție pentru noi. Conducerea are dreptul de a lua orice decizie care consideră dumnealor că este în folosul echipei, dar eu și jucătorii vom rămâne focusați pe meseria noastră și să dăm ce este mai bun”, a declarat antrenorul echipei târgujiene.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Geo spune:

    Eu sunt de acord ca amenintarile nu aduc nimic bun si de cele mai multe ori se se obtine exact contrariul dar… bre.. Constntinidis… pai nu matale facusi echipa asta? Nu matale adusesi inca un jucator de doi bani? Oare cat sa mai rabde finantatorii? Ti-u oferit TOTUL ! Bani… celebritate… decizii unilaterale… sa faci ce vor muschii tai! Si matale? Pana la urma daca nu vezi varful morcovului *******************************

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.