RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini: „Cu Asesoft trebuie să ne facem jocul nostru”

/ 9 martie 2014

Energia Rovinari întâlnește în această etapă campioana României, Asesoft Ploiești, echipă pe care o va întâlni și în semifinalele Cupei României, în Final Four-ul ce se va disputa la Ploiești.

wisseh cu asesoftÎn tur, Energia a fost foarte aproape de o surpriză la Ploiești. Gorjenii au fost mult timp în avantaj pe tabelă, dar au pierdut în secundele de final cu 84-82. Asesoft a avut în acest sezon evoluții fluctuante în campionat, așa că Florin Nini speră să reușească surpriza și Energia să învingă: „Cu Asesoft trebuie să ne facem jocul nostru. Este o echipă puternică, are cel mai experimentat lot, chiar dacă este unul cu evoluții fluctuante. Este o echipă cu jucători mult mai experimentați și mai valoroși decât ai noștri, însă eu zic că miza meciului trebuie să fie jocul de echipă și apărarea. În fața unei echipe ca Asesoft nu poți gândi să câștigi dacă nu ai o apărare ermetică și dacă nu ai un procentaj foarte bun la recuperări. Este o echipă care are trei jucători deosebit de buni sub panou, pe Lee, Tica și Burlacu, au și exteriori penetranți, chiar dacă nu mai sunt cei de la începutul sezonului. E un meci deschis oricărui rezultat. Eu îmi doresc și sunt sigur că meciul de acasă și presiunea pe care publicul nostru o poate pune poate constitui un avantaj pentru noi, dar asta doar dacă noi ne facem jocul nostru. Dacă acesta va funcționa, cu siguranță putem ieși învingători din această confruntare”, a declarat antrenorul Energiei.

Partida dintre Energia Rovinari și Asesoft Ploiești se dispută luni, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00, confruntarea fiind transmisă în direct pe micul ecran de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.