RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nedeljko Vuckovic: „Diferenţa a fost făcută de cap, de mintea limpede”

/ 16 septembrie 2011

Antrenorul celor de la Politehnica Timişoara, Nedeljko Vuckovic, crede că diferenţa dintre echipa sa şi Energia a fost făcută de psihicul jucătorilor, gorjenii fiind mai puternici din acest punct de vedere, aşa cum şi ploieştenii le-au fost superiori etapa trecută la nivel mental.

„Diferenţa a fost făcută de cap, de mintea limpede. Dacă nu ai mintea limpede nu poţi să joci. Am condus Ploieştiul 47 de minute, am avut şase goluri avans şi am pierdut meciul, am venit la Târgu Jiu să căutăm să recuperăm punctele pierdute. Stiam că echipa din Târgu Jiu este foarte periculoasă pe propriul teren. Este o echipă bună, care are jucători buni. Le-am zis totuşi jucătorilor mei că dacă vor rezista tot meciul, putem să câştigăm. Am rezistat 45-46 de minute după care am greşit când am avut 6 contra 5, am făcut forţare, au luat jocul individual, fiecare a aruncat fiecare cum a vrut şi am pierdut meciul clar”, a explicat Vuckovic căderea jucătorilor săi care au pierdut două meciuri în Liga Naţională după ce au condus în fiecare dintre ele.

Deşi în sezonul trecut Energia a beneficiat de un lot în care erau mult mai multe nume grele, iar în turul campionatului era antrenată de selecţionerul României, Nedeljko Vuckovic vede actuala Energie mai puternică şi spune că este meritul lui Liviu Andrieş: „Energia nu este mai slabă decât anul trecut. Energia are un antrenor care ştie cum se pot mişca jucătorii săi, ştie cum poate să-i folosească. Eu un antrenor care îmi place. Foloseşte fiecare jucător, cinci minute, şase minute, aşa este în handbal… Dacă aţi avea 24 de jucători aţi putea juca unde aţi vrea în Europa”, a declarat antrenorul echipei timişorene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.