RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De ce i-a fost frică, n-a scăpat

/ 18 decembrie 2010

Energia a pierdut categoric meciul disputat în deplasare cu BCM Timişoara, victoria gazdelor fiind facilitată de o evoluţie de excepţie a lui Pesic, jucător de care Slobodan Nikolic se temea şi care a marcat 31 de puncte într-un meci câştigat de bănăţeni cu 97-68 (23-17, 23-14, 30-25, 21-12).

Elevii lui Slobodan Nikolic au plecat încrezători spre Timişoara, însă benzina i-a ţinut doar 8 minute, până la scorul de 17-17, primul sfert fiind câştigat destul de greu de bănăţeni cu scorul de 23-17. Ce a urmat a fost un măcel, gazdele câştigând detaşat fiecare sfert, ceea ce a condus la final la o diferenţă usturătoare pentru echipa gorjeană în ultimul meci din turul campionatului, Slobodan Nikolic având de făcut o analiză serioasă în ceea ce priveşte componenţa echipei sale pentru retur.

Superioritatea timişorenilor a fost evidentă şi este reliefată de statistici, aceastea fiind-ule favorabile atât la aruncările de două puncte, 62% faţă de 43%, cât şi la cele de trei puncte, 40,6% faţă de 21%.

Din păcate, înfrângerea de la Timişoara este una care scade şansele echipei gorjene de a prinde un loc în play-off într-o eventuală luptă directă cu echipa bănăţeană aceasta din urmă fiind avantajată de diferenţa de scor înregistrată, una extrem de greu de surmontat în retur.

Comentează!

7 Comentarii până acum

 • ksoze spune:

  hahahahahahahahahahahahahaha…astia chiar is merita soarta…ce echipa [email protected] decat doi joaca baschet, bastinasii romani de pe banca pupa posterioare in frunte cu capatenia lor stroescu,uriasul cel bland e depasit complet de situatie,cat despre vedeta locala troupe ma abtin din respect pt site-ul dvs…in fine, ar fi multe de spus dar vreau sa mai savurez cu un ropot de ras aceasta infrangere bine meritata hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha……..

  • I love energia spune:

   De cata prostie dai dovada din comentariul tau. Lasa-ma sa ma bucur de asta printr-un ropot de ras hahahahahahahahahaha

   • ksoze spune:

    mda….inca un cunoscator de baschet! ce tare! macar eu imi argumentez cat de cat prostia tu doar razi si ai si de ce! iubesti o echipa magnifica ale carei rezultate vorbesc de la sine.am incheiat!

    • I love energia spune:

     Crezi ca are rost sa vorbesc cu tine atata timp cat folosesti expresii luate din piata de genul „bastinasii romani de pe banca pupa posterioare in frunte”? Think twice 🙂

 • Florin spune:

  De ce Energia a jucat in sfertul 2 cu rezervele? Lupusavei slab,Stroescu si Gliga foarte slabi. Trebuie macar o rezerva decenta pentru pozitiile 1-3. Impresia mea a fost ca Energia chiar nu a vrut sa incerce sa joace. Parca era un meci amical in care testam toti jucatorii si domn’ presedinte incerca „sa se puna bine” langa doamna Tocala. Ciudat meci.

  • haha!!! spune:

   lupusavei slab!? sa vedem daca in retur e mai bine fara el ??a si pesici 31p capusan 3din 11 dar ai dreptate avem nevoie de rezerve!!!

 • Mda spune:

  domnu vlaicu….trezeste-te!!!! ca iarasi nu prindem playoff-ul…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.