RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: „Cred că le-a fost frică, au avut un trac”

/ 8 mai 2010

Tehnicianul Energiei îşi explică cu greu care este cauza care a dus la jocul foarte slab al echipei sale în prima repriză a meciului cu Univeritatea Cluj, meci după care echipa gorjeană a încheiat campionatul pe treapta a treia a podiumului în Liga Naţională.

Vasile Stângă spune că dincolo de ezitările şi greşelile echipei sale în special în faza ofensivă, cel mai important lucru după acest ultim meci de campionat rămâne victoria care a adus cea mai mare performanţă a clubului: „S-a terminat benzina, asta a fost. Unii băieţi au acuzat o oboseală cronică, bine că ne-am revenit în repriza a doua şi am remontat patru goluri. Cred că le-a fost frică, au avut un trac, emoţie de medalia asta, nu i-am înţeles deloc. Am făcut antrenamente uşoare, plăcute, nu i-am omorât, dar pe final de campionat unii sunt mai proaspeţi, alţii mai obosiţi. Una peste alta, bine că am câştigat şi am obţinut medalia de bronz”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Stângă a mai spus că bucuria sa este aceea că suporterii din tribune au fost mulţumiţi la finalul acestui sezon şi speră ca după discuţiile ce vor demara cu conducerea clubului şi reprezentanţii sponsorilor, sezonul viitor să le poată oferi acestora noi motive de bucurie.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • un fan spune:

    Stima si respect pt dl. VASILE STANGA! Felicitari dvs antrenorilor si handbalistilor!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.