RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dumitru Anghel: „Diferenţa a fost făcută la aruncările de trei puncte”

/ 14 octombrie 2010

Secundul echipei de baschet Poli Iaşi, Dumitru Anghel, s-a declarat dezamăgit de faptul că jucătorii care au făcut grevă înaintea meciului de la Târgu Jiu, în confruntarea cu Energia nu au arătat că ar avea şi valoarea care să le certifice doleanţele.

„Felicitări Energiei. A fost o victorie meritată din plin. Nu prea a muncit serios pentru victorie, dar este meritată. Am crezut că jucătorii noştri care au făcut grevă la Craiova, Bubanja, Tasic şi Radmanovac, că nu şi-au primit salariile o să se întrebuinţeze mai mult, dar se pare că asta e valoarea lor. Nu cred, sincer, că asta e diferenţa dintre cele două echipe. Nouă nu ne-a ieşit nimic. Am avut la aruncările de trei puncte trei reuşite din 23 de încercări pe când gazdele au reuşit nouă lovituri din 25 din spatele semicercului. Aici s-a făcut diferenţa. Oricum echipa de acum a Energiei e mai slabă decât cea de acum doi ani”, a declarat Mitică Anghel, fost jucător la Energia în anul promovării acesteia în Divizia A, acum antrenor secund şi jucător la Poli Iaşi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.