RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Avram, omul negru!

/ 7 noiembrie 2015
Seria pozitivă a Pandurilor, care au reușit să nu piardă vreme de 10 etape de campionat, a fost oprită de două decizii de neînțeles ale lui Marius Avram, decizii care au pus pe tavă trei puncte ieșenilor.

avramPandurii se aștepta la un meci dificil în Copou și Edi Iordănescu a avut motive întemeiate să se teamă. Ieșenii au început curajos și au pus probleme Pandurilor, dar decisivi au fost arbitrii și nu jucătorii. Meciul a început cu un minut de reculegere care a fost prelungit de jucători vreme de 20 de minute, perioadă a jocului în care nu a apărut nici măcar o singură ocazie. Prima încercare de a pune în pericol porțile a venit la centrarea lui Răduț din minutul 21, dar Hora a reluat cu capul din 9 metri pe lângă buturi. Au venit apoi momentele în care arbitru Marius Avram a ieșit în eviență, mai întâi cu un fault fluierat aiurea în careul ieșean la o fază în care Grahovac a scăpat din mâini un balon după ce s-a ciocnit cu Golubovic, fază care putea fi finalizată ușor de Droppa, pentru ca la nici un minut distanță să le facă moldovenilor cadou un penalti. Droppa a intervenit neglijent într-un duel cu Nuno Viveiros la mai mult de un metru în afara careului, dar Avram s-a dus glonț spre careu indicând penalti! Golubovic a înscris și nimic n-a mai contat până la final…

CSMS Iași – Pandurii Târgu Jiu 1-0 (1-0)
Stadion „Emil Alexandrescu”, Iași, spectatori: 1.500

A marcat: Golubovic (min. 26 – din penalti)

CSMS: Grahovac – I. Voicu, Frăsinescu, Mihalache, Bădic – Ciucă, Enescu (min. 84 Crețu) – Viveiros (min. 46 Bosoi), V. Gheorghe (min. 69 Grigorie), Bole – Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.

Pandurii: Mingote – Ungurușan (min. 84 V. Munteanu), Vasco, Filippetto, Momcilovic – Mrzljak, Droppa (min. 76 Wellington) – Nicoară (min. 67 Ciucur), Nistor, Răduț – Hora. Antrenor: Edi Iordănescu.

Arbitri: Marius Avram – Marius Nicoară, Dragoș Iliescu.

Cartonașe galbene: V. Gheorghe (min. 29), Viveiros (min. 32) / Mingote (min. 28), Răduț (min. 33).

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.