RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AJF Gorj a mers pe mâna lui Avram

/ 5 martie 2014

Dacă Pandurii s-a abținut de la acest vot, pentru AJF Gorj a contat să-și țină cuvântul dat, așa că votul a mers spre Vasile Avram.

Prunariu pe fotoliu„L-am votat pe Vasile Avram, pentru că am cuvânt, dar îi urez noului președinte mult succes. Nu cred că este o surpriză faptul că a câștigat Burleanu, cred că lumea a votat în primul rând schimbarea. De aceea, eu am încredere că viitorul fotbalului românesc va fi unul ascendent. Cred că va face o schimbare majoră în ceea ce privește conduita Federației și viitorul fotbalului românesc”, a declarat Mihai Prunariu, președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj.

Nu doar Pandurii nu a fost la Casa Fotbalului ieri, de la Adunarea Generală a FRF lipsind și Jiul Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

 • gabi spune:

  Ca de obicei,pe `mana moarta`…asa stiu ei…baietii astia `rosiatici`…

 • ghitza spune:

  pai nu putea sa voteze altfel, doar i-a fost „consilier personal” in relatia cu ajf-urile (a se citi …”structurile” !!!)
  oricum la ajf gorj e vraiste totul , de fapt acolo un singur om conteaza ….cel de la dragotesti care are curtea plina de porci ::))) …el taie si spanzura

  • gabi spune:

   Interesant,dar intamplator eu cunosc Dragotestiul…ma rog…dar cred ca daca e vorba de Mihai Popescu…nu stiu?N-as crede…o avea asa multi porci?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.