RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alegeri fără surprize la AJF Gorj

/ 6 decembrie 2013

Asociația Județeană de Fotbal Gorj va fi condusă în continuare de Mihai Prunariu, care nu a avut concurent la obținerea celui de-al treilea mandat în fruntea fotbalului gorjean.

IMG_9963La Adunarea Generală a mebrilor asociați au fost invitați reprezentanți de marcă ai activității fotbalistice din România. Din partea Federației Române de Fotbal a participat vicepreședintele Octavian Goga, iar cu prezența lor au onorat adunarea și Alexandru Deaconu, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, președintele Asociației Municipale de Fotbal București, precum și Ion Călinoiu, președinte al Consiliului județean Gorj și președinte de onoare al AJF Gorj.

IMG_9955Noua  perioadă de mandat pentru Mihai Prunariu pornește cu încredere maximă din partea reprezentanților cluburilor și asociațiilor gorjene, dovadă fiind și unanimitatea voturilor primite de vechiul și, totodată, noul președinte al AJF Gorj.

Mult mai strânsă a fost lupta pentru cele două funcții de vicepreședinte. În luptă au fost șase candidați, iar votanții au avut posibilitatea ca în primul tur să pună pe buletinele de vot două ștampile. Cu 25 de voturi primte în primul tu, îndeplinind condiția de a întruni cel puțin jumătate plus unul dintre voturile exprimate, Daniel Băloi a fost primul care și-a asigurat funcția de vicepreședinte. A urmat apoi un tur de scrutin în care Ovidiu Dănăcică a reușit, la mare luptă, să obțină al doilea post de vicepreședinte. Victoria lui Dănăcică în lupta pentru vicepreședenție l-a lăsat pe Camiliam Floroiu fără contracandidat în cursa pentru postul de membru al Comitetului Executiv din partea echipelor din Liga a V-a. Pentru postul similar, dar reprezentând cluburile de liga a IV-a, au candidat Daniel Mihuțoiu, Cristian Rouă și Valentin Modrea. După un prim tur de scrutin, Valentin Modrea a părăsit cursa, iar Mihuțoiu a câștigat cu 7 voturi runda decisivă în fața lui Rouă. Din partea asociațiilor și cluburilor cu activitate exclusivă în domeniul juvenil, membru în noul Comitet Executiv va fi Alin Poenaru, care nu a avut niciun contracandidat, în vreme ce ultimul fotoliu de membru îi revine șefului CJA Gorj, Mihaela Blîndu Popescu.

Președintele Mihai Prunariu și-a desemnat și echipa cu care va conduce în noul mandat primit. Mihai Popescu va fi noul secretar general al AJF Gorj, Jean Bălănescu va fi consilierul personal al președintelui, iar trezorier va fi în continuare Lorin Udrea.

IMG_9993

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.