RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, la zi cu plățile către jucători!

/ 21 octombrie 2015
Narcis Răducan a reacționat rapid după ce la începutul săptămânii a fost făcută publică o listă cu echipele aflate la un moment dat în pericol de depunctare.

IMG_3071Deși pe lista menționată era trecut și numele Pandurilor, președintele grupării târgujiene a declarat că datoriile invocate au fost achitate și Pandurii nu riscă depunctarea: „Am văzut în presa centrală un subiect legat de treaba asta și eram incluși pe o listă, alături de alte opt echipe pasibile de suspendare sau penalități. Informația este parțial incorectă. Întradevăr am fost monitorizați în ceea ce privește datoriile, să zicem istorice, până la data de 30 septembrie, dată la care noi și celelalte opt echipe trebuia să ne achităm de acele datorii. Din fericire, Pandurii s-a achitat de datoriile respective și nu există nici cel mai mic risc să fim depunctați. Mai mult decât atât, de acum suntem la zi și cu toate plățile față de jucători. E adevărat, încă avem datorii din trecut, dar le eșalonăm și ușor-ușor le vom gestiona până ne vom achita total de ele. Dacă tot este un subiect important această listă, cea cu echipele care nu și-au îndeplinit obiectivele financiare, m-aș bucura foarte mult să se și respecte penalitățile care se dau, pentru că altfel se crează haos în campionat și nu cred că are nimeni nimic de câștigat.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.