RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides, în silenzio stampa

/ 20 octombrie 2015
Jucătorii Energiei au reintrat pe mâna cipriotului, după cele trei zile libere pe care și le-a autoacordat acesta pentru a ajunge acasă, în Cipru.

560184_827446827302946_7812224551195934702_n-e1438943163958

Antonis Constantinides le-a interzis elevilor săi să mai vorbească cu reprezentanți ai mass-media, cipriotul renunțând chiar la tradiționalele conferințe de presă dinaintea fiecărei partide. Supărarea tehnicianului Energiei se îndreaptă spre presa locală, motivele fiind numai de el cunoscute. Mai degrabă, acesta ar trebui să le ceară socoteală propriilor jucători, după meciurile slabe din startul sezonului, și să încerce, cât mai rapid, să repare problemele mari apărute în exprimarea echipei sale.

O altă măsură luată de Constantinides se resfrânge asupra suporterilor, cărora staff-ul gorjean nu le va mai permite să asiste la antrenamentele echipei, astfel că ședințele de pregătire se vor desfășura de acum înainte cu ușile închise.

Evoluțiile Energiei în primele trei etape au fost extrem de modeste, lipsurile fiind unele multiple în angrenajul medaliatei cu bronz în EuroChallange, asta înaintea unei perioade care poate ar putea cântări greu odată cu înaintarea în timp și scurgerea etapelor. Târgujienii urmează să dea piept cu principalele forțe ale Ligii Naționale, dar și cu formații redutabile, alături de care au fost repartizați în grupa K a competiției FIBA Europe Cup.

www.sportingorj.ro
Comentează!

7 Comentarii până acum

 • allforbasketball spune:

  Merită să nu mai mergem la niciun meci să joace cu tribună goală

  • Klauss spune:

   si crezi ca ar fi o pirdere prea mare ? oricum majoritatea publicului vine la meci ca la o piesa de teatru…SUPORTERI DE VREME BUNA pot fi multi, suporteri in adevaratul sens al cuvantului prea putini

 • BUGGER spune:

  🙂 Well…this is a mistake. Energia e echipa tuturor gorjenilor, finantata din banii gorjenilor. Constantinides e cel mai bun antrenor care a venit aici, nu e nevoie de astfel de masuri. Popularitatea poate fi un lucru trecator! Sa speram ca echipa isi va reveni si va fi mai aproape de fani…la fel ca`n vremurile bune.

 • Felix spune:

  Mezicanu asta chiar ne ia la msto!!:((((a gasit el vinovatii ….specrarorii si ziaristii sunt de vina domne…..chiar nu ia nimeni nici o masura???????pampalaul ala de cumpanasu e indragostit n are timp….bine , nic li nu stie ce masura sa ia el ca doar e o marioneta pe acolo prin club…..mai marii baschetului gorjean ce zic ???????Apriliaaaaaaaa…v ati ascuns????

 • allforbasketball spune:

  @BUGGER , uită-te că acum doi ani , Florin Nini își asuma fiecare înfrângere ! La fiecare victorie își felicita jucătorii ! Niciodată nu a dat vina pe salarii restante , pe presa locală , pe suporteri !

 • RADU spune:

  FOARTE BINE FACE ! EU IL SUSTIN !

 • radu spune:

  @RADU:Face bine din punctul tau de vedere, punctul de vedere al unei slugi! Daca tu crezi ca îl mai sustine cineva in afara de tine, cred ca te inseli. Dar mai sânt si oameni ca tine, care sunt” suporteri adevarati” . Bravo, felicitări si sa vedem cati vor mai fi in sala la următorul meci. Apropo, a venit cumva craiul din luna de miere? Parca l-am văzut in oras. Ce cauta, frate, indivizi ca al si constandinides la clubul asta?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.