RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vârful căutat se lasă așteptat

/ 30 septembrie 2015
Pandurii rămâne în continuare cu un deficit de atacanți la nivelul lotului după plecarea lui Mihai Roman nefiind adus un înlocuitor.

jucator necunoscutNarcis Răducan spune că se lucrează în continuare și la acest capitol, dar căutările nu sunt deloc ușoare: „Nu am renunțat la aducerea unui alt atacant, dar, din păcate, nu a ieșit așa cum am vrut eu, eu cu Edi, și căutăm în continuare. Sunt variante în fiecare zi, dar fiind octombrie nu e ușor să găsim ceva peste ceea ce avem noi și de asta întârzie aducerea atacantului, dar nu cedăm. Următoarea perioadă de transfer este în ianuarie și este cam târziu atunci pentru că până atunci se joacă aproape întreg sezonul regulat. Eu sper să găsim ceva până atunci”, A declarat Narcis Răducan.

Pandurii mizează în atac doar pe Ioan Hora, autor a 6 goluri în acest sezon, și îl așteaptă în continuare pe Carlos Wellington, atacantul brazilian adus de la Concordia nefiind încă 100% refăcut după problemele musculare apărute la meciul de la Botoșani, disputat acum mai bine de o lună.

www.spoartingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.