RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se amână atacantul…

/ 15 septembrie 2015
Plecarea lui Roman pe ruta Târgu Jiu-Nijmegen a lăsat un gol imens în atacul celor de la Pandurii, iar acesta e mai greu de umplut decât se părea inițial. Variante există, dar conducerea târgujiană lasă totul pe ultima sută.

HORA-e1442178018185-765x432

Deși au obținut trei puncte mari pe terenul Astrei Giurgiu, Pandurii au, în continuare, compartimentul ofensiv în pioneze, asta pentru că atacantul promis de conducere întârzie să apară, explicația fiind rapid găsită, însă, de tehnicianul pandur: „Nimic nou la echipă… Nu am găsit soluţii pentru a aduce acel atacant pe care îl căutăm, aşa că în continuare suntem în căutări. E foarte riscant pentru că dacă nu luăm ce trebuie nu mai putem schimba, în plus depăşim şi bugetul. Până pe data de 25 septembrie am înţeles că trebuie să găsim ceva. Momentan nu am găsit nimic, deşi am avut câţiva în atenţie”, a declarat Iordănescu jr.

În Wellington, Khalouta și, mai nou, Hora stă fiul selecționerului în atac, forma ultimului fiind motivul care poate să-l bucure pe Edward Iordănescu.

Calitatea contează în achiziția ce ar fi trebuit să se facă la scurt timp după plecarea lui Mihai Roman, dar transferul se amână de pe o săptămână pe alta: „Căutăm în continuare, avem variante, dar nu avem nimic semnat. Avem mai mulți jucători la cere se uită și Edi, mă uit și eu și trebuie să luăm unul cât mai repede posibil. Timpul ne presează, dar nu trebuie să luăm doar de dragul de a lua, de aia ne uităm de zece ori și alegem o dată. Așa, avem 4-5 de nivel bunișor, dar vrem să se potrivească și cu ce vrem noi. În câteva zile ar trebui să luăm o decizie. Noi ne-am propus ca în această săptămână să decidem și apoi să-l aducem cât mai rapid aici pe jucătorul ales, dar încă nu am decis. Este unul dintre cei pe care îi urmărim care a jucat la echipa națională, dar nu a mai evoluat de ceva timp. Sunt mai multe variante, dar când sunt liberi, nu prea poți să alegi… Mai sunt unii care au ținut prea mult de preț și s-a terminat perioada de transferuri. Acolo trebuie să vedem dacă putem lua ceva”, Narcis Răducan, președinte Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.