RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga amână, Pandurii amenință cu memoriul

/ 16 octombrie 2012

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat reprogramarea meciului dintre Viitorul Constanța și Pandurii Târgu Jiu, noua dată la care meciul ar urma să se dispute fiind una ce dezavantajează în mod evident echipa gorjeană.

„Am văzut pe site-ul Ligii că meciul a fost amânat trei zile. Am rămas surprins, nouă nu ne convine pentru că avem o deplasare foarte lungă la Constanţa, peste 600 de kilometri. Marţi o să călătorim toată ziua de la Constanţa la Târgu Jiu, miercuri avem o zi de refacere, iar joi avem meciul cu Dinamo. Nu e normal acest lucru. Suntem trataţi, nici nu-mi vin cuvintele să spun cum… Sunt surprins de ceea ce s-a întâmplat. O să facem memoriu la Federaţie şi Ligă, să sperăm că cei din forul conducător vor rezolva această problemă pentru că nu e normal”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, despre reprogramarea acestei partide. Oficialul Pandurilor mai spune că programarea inițială, în care meciul dintre Viitorul Constanța și Pandurii trebuia să se dispute vineri, 26 octombrie, era una normală, însă modificările au fost făute la cererea celor de la Astra: „Am înţeles că s-au făcut modificările astea la insistenţele formaţiei Astra Ploieşti care are o deplasare la Galaţi. Astra trebuia să joace iniţial luni în campionat şi joi în Cupă şi acum joacă vineri în campionat şi marţi în Cupă. Nu poate fi decât Astra. Păcat ce se întâmplă cu meciul nostru, vă daţi seama ce înseamnă Pandurii cu Dinamo în Cupă, la oră de maximă audienţă, când se uită o ţară întreagă. Jucătorii noştri au prea puţin timp de refacere, e o deplasare foarte lungă. Nu vrem decât să fim respectaţi pentru că şi noi respectăm competiţia. Nu vrem decât să se respecte datele stabilite iniţial şi să nu se mai schimbe doar la noi tot timpul!”, a mai spus Pîrvulescu.

Conducerea clubului târgujian încearcă să convingă federația, liga și televiziunile să revină la programările inițiale, însă se pregătește și pentru ce este mai rău, adică pentru a juca conform noii programări: „Dacă vom juca aşa cum spun ei acum, va fi un efort suplimentar din partea conducerii clubului. Va trebui să găsim un charter cu care să mergem, va fi mai costisitor, o să încercăm să găsim soluţii… Dar sper ca până la urmă să găsească televiziunile şi cu Federaţia şi cu Liga o soluţie. Adică să rămânem exact la ce am ştiut iniţial şi ceea ce era normal, să fim şi noi o dată ca nemţii, asta vreau!”, a încheiat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.