RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş ameninţă cu plecarea!

/ 9 martie 2011

Antrenorul Pandurilor s-a arătat extrem de deranjat de modul în care unii angajaţi ai clubului îşi fac datoria, Grigoraş considerând că nepăsarea sau delăsarea acestora a făcut ca el să nu se poată baza pe jucătorii pe care credea că îi poate folosi din retur.

„Chiar dacă îmi atrag antipatii, dacă aş fi fost în locul domnului Condescu aş fi dat afară pe toţi cei vinovaţi de situaţia aceasta. Fără reţineri. Să ai atâta timp la dispoziţie şi să vină al treilea meci şi să nu poţi folosi toţi jucătorii cu care te-ai antrenat toată iarna nu e uşor”, a răbufnit antrenorul Pandurilor. Grigoraş este extrem de deranjat şi de faptul că este informat de stadiul real al situaţiei jucătorilor: “Fustrarea e cu atât mai mare cu cât în fiecare zi primesc întrebări, s-a rezolvat, întreb mai departe şi zic că e ok. Pregătesc o echipă şi o să joace alta. Aş rade cu sânge rece pentru că şi noi antrenorii când greşim suntem daţi afară, jucătorii când nu-şi fac datoria sunt schimbaţi. E inadmisibil ce se întâmplă. Nu se poate face aboslut nimic dacă nu suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă şi fiecare să încerce să-şi facă treaba pe porţiunea lui. Se pare că ne pricepem toţi la fotbal şi la politică, dar nu reuşim să ne facem meseria pe care o avem. Nu întâmplător echipa asta a ajuns unde a ajuns de atâtea ori”, a mai spus Grigoraş.

Supărarea tehnicianului este atât de mare încât acesta ia în calcul chiar şi despărţirea de Pandurii chiar dacă spune că rezultatele din tur şi felul în care echipa s-a descurcat în condiţiile date chiar şi la meciul cu Dinamo îi dau speranţe că Pandurii pot să se salveze de la retrogradare şi sportiv: „Voi analiza foarte bine ceea ce voi face şi eu în continuare. Nu-mi convine sub nici o formă poziţia actuală. Trebuie să mă gândesc şi la plecare. E inadmisibil ce se întâmplă şi nu pot fi luat de măscărici. Dacă nu se va mai putea face treabă ne vom strânge mâinile, să vină altul care să accepte orice fel de condiţii. Eu am încercat să construiesc o echipă, o familie, să fie uniţi, să ne îndeplinim obiectivul pe plan sportiv şi nu prin alte mijloace. Se pare că nu trag toţi la aceeaşi căruţă. Ori nu ştiu, ori nu se pricep. Ai jucătorii de atâta timp în curte şi nu poţi să-i legitimezi înseamnă că ori eşti dezinteresat ori delăsător”, a declarat acuzator antrenorul Pandurilor.

Judecat ieri de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesionistă de Fotbal, cazul jucătorilor Cristea, Lemnaru, Neagu, Lazar, Horvat şi Dobroiu primind un nou termen pe 15 martie, după disputarea meciului dintre Pandurii şi Gloria Bistriţa, aşa că Grigoraş nu se putea baza pe aceştia nici la această partidă după ce ei nu au fost utilizaţi nici la meciul cu Dinamo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.