RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Batin, aşteptat până în iarnă să se acomodeze la Pandurii

/ 28 septembrie 2011

Paul Batin a început ca titular acest campionat la Pandurii, dar treptat a ajuns să evolueze din ce în ce mai puţin în echipa lui Petre Grigoraş, tehnicianul gorjenilor considerând că atacantul împrumutat de la CFR Cluj nu a reuşit încă să convingă la Târgu Jiu.

“Batin, deocamdată, şi nu trebuie să ne ascundem, nu este încă ceea ce aşteptam de la el. Nu ştiu, mai aşteptăm până la sfârşitul turului şi abia după aceea vom vedea în funcţie de evoluţia lui, care va fi viitorul lui la Pandurii. Atunci vom putea lua sigur o decizie. Deci, cele nouă etape care au mai rămas de disputat din acest tur va constitui un examen pentru Batin. Pentru că, deşi nu l-am folosit prea mult, asta nu înseamnă că nu a avut şi şansa lui. Poate că, dacă a jucat atât de puţin, atât a meritat, deci trebuie să demonstreze şi la antrenamente că merită să joace într-un meci 10 minute, 20 de minute sau o repriză”, a declarat Grigoraş despre situaţia lui Batin La Pandurii. Grigoraş mai spune că tânărul atacant maramureşean trebuie ca până în iarnă să dovedească faptul că poate ajuta echipa gorjeană, altfel el ar putea să nu se mai regăsească în lotul Pandurilor din retur: “El este cel care are cheia viitorului la Pandurii şi cred că are timp suficient până la sfârşitul turului să ne arate că golurile pe care le înscria prin Liga a II-a, multe la număr, nu au fost întâmplătoare, iar acomodarea lui se va scurta. Pentru că sunt unii jucători care se acomodează mai repede cu o anumită zonă din ţară, alţii care o fac mai greu, intră puţin mai greu în atmosfera zonei. Iar el fiind maramureşean, oşean, cu slană, perioada lui de acomodare ar putea fi puţin mai lungă. Dar în cazul lui, în cel mai scurt timp trebuie să demonstreze că este un atacant pe care ne putem baza în continuare şi care ne poate ajuta. Căci la număr, pot să iau foarte uşor de la echipa a doua, suficient de mulţi”, a specificat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    sa explodeze odata k avem nevoie de om cu simtul portii si lemnaru e bun nu zic nu insa transforma 2-3 din 10 sanse

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.