RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gezim Shalaj, la Dinamo

/ 30 septembrie 2015
După Paul Anton, un alt ex-pandur își va înfrunta foștii colegi îmbrăcând tricoul celor de la Dinamo.

gezim

Devenind un adversar tradițional pentru Pandurii în ultima perioadă, Dinamo nu se limitează doar la atât când vine vorba de tangențe cu echipa gorjeană. După afacerea făcută între cele două cluburi, în urma căreia Paul Anton a fost trimis în Ștefan Cel Mare, Mircea Rednic a ales să lucreze cu un alt ex-pandur.

Elvețianul Gezim Shalaj s-a înțeleș cu Dinamo și a semnat cu alb-roșii din postura de jucător liber de contract. Chiar Anton a pus o vorbă bună pentru mijlocaș, iar tehnicianul câinilor anunțase încă de ieri un nou transfer în Groapă. „Nu este român, dar a jucat și în România și a făcut-o destul de bine. Mijlocaș care poate să joace al doilea vârf, în stânga, în dreapta. Are viteză, tehnică bună. Eu cred că am un lot bun, am concurență pe fiecare post, așa la caracterizat Rednic pe Shalaj.

În vârstă de 25 ani, Gezim a avut 27 de partide în tricoul alb-albastru, marcând trei goluri. Acesta s-a despărțit de gruparea gorjeană la începutul verii, când n-a mai fost dorit de Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.