RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gezim Shalaj: „Avem un bun spirit de echipă”

/ 6 august 2014
Gezim Shalaj ar putea fi una dintre „găselnițele” lui Grigoraș pentru acest sezon, elvețianul adus în această vară de la Lugano, din liga secundă elvețiană, fiind un jucător interesant, cu execuții bune și cu un debut interesant în tricoul gorjenilor, pentru care a înscris deja un gol, cel cu care Pandurii a scos egalul de la Craiova.

gezimReporter: Cum vezi echipa după primele meciuri disputate?
Gezim Shalaj: Cred că am venit la o echipă bună, cu un potențial mare. Am pierdut puncte, dar nu am pierdut meciurile, avem potențial și putem face lucruri bune în acest sezon.

Rep.: Care crezi că este punctul forte al Pandurilor?
G.S.: Cred că avantajul pe care-l avem ca echipă este că jucăm ca o echipă, avem un bun spirit de echipă și toată lumea dă 100% când este pe teren. Avem calitate și avem un stil de joc bazat pe jocul de pase.

Rep.: Ai înscris deja un gol, câte ți-ai propus pentru acest sezon?
G.S.: Nu știu dacă este atât de important că marchez eu, important e ca echipa să câștige. Când marchez, e bine pentru mine, cât de mult voi marca, rămâne de văzut.

Rep.: Ești pregătit să joci 90 de minute?
G.S.: Îmi doresc să joc și 90 de minute, sunt pregătit, am făcut un stagiu bun în Austria și fizic sunt 100% pregătit. Sper să joc în fiecare meci, antrenorul va decide dacă voi juca sau nu, iar eu voi accepta decizia sa.

Rep.: Ce obiectiv personal ți-ai stabilit în acest sezon la Pandurii?
G.S.: Ca obiectiv personal mi-am propus să fac un sezon bun cu echipa și să terminăm undeva pe locurile 4-5.

Rep.: Unde te simți cel mai bine pe teren, ce poziție îți convine mai mult?
G.S.: Îmi place să joc în bandă, pot să joc pe ambele părți, stânga-dreapta, și pot să le schimb oricând, pe parcursul jocului, fără probleme.

Rep.: O primă impresie legată de fotbalul românesc după ce ai jucat trei meciuri oficiale cu Pandurii?
G.S.: Consider că fotbalul românesc este la un nivel ridicat, se joacă foarte mult bazat pe tehnica jucătorilor, nu foarte fizic, e un fotbal care-mi place, care-mi convine.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.