RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Narcis Răducan crede în „tricolori”

/ 3 septembrie 2015
Toții ochii oamenilor fotbalului românesc sunt ațintiți, în această săptămână, pe jocul primei reprezentative în Ungaria, așa cum și președintele celor de la Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, vede și trăiește într-un mod special meciurile echipei naționale.

raducan

Narcis Răducan are trei titluri câștigate cu Steaua, la acestea adăugându-se și o selecție sub „tricolor”, fapt ce îi trezesc conducătorului gorjean sentimente și trăiri pe care orice jucător chemat să joace în echipamentul naționalei ar trebui să le aibă astăzi. Înainte de partida orgoliilor dintre Ungaria și România, Răducan privește cu optimism spre viitor: „O să urmăresc meciul naționalei cu Ungaria, normal. Sunt optimist că ne calificăm. Avem un lot superior ungurilor, avem nevoie de calificare și sunt sigur că vom obține rezultate bune din cele două meciuri”, a declarat Narcis Răducan.

Meciul Ungaria – Romania se va disputa cu casa închisă, presa maghiară anuntând că toate biletele pentru partida cu „tricolorii” s-au epuizat deja. Disputa, contând pentru preliminariile Euro 2016 va avea loc vineri, la Budapesta, de la ora 21:45. Pe 7 septembrie, naționala pregătită de Anghel Iordănescu va reveni pe Arena Națională, pentru meciul cu Grecia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.