RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonați în Ardeal

/ 1 septembrie 2015
De astăzi, Pandurii se află în cantonament la Brașov, acolo unde vor petrece 5 zile, în care Edi Iordănescu vrea să pregătească cât mai atent meciurile ce vor urma după „dubla” naționalei cu Ungaria și Grecia.

EDI-ANTRENAMENT

La Brașov s-au deplasat 26 de panduri, din care nu face parte și Nikola Vasiljevic, în continuare indisponibil după operația suferită la genunchi. În schimb, tânărul Carlo Erdei va fi testat și el de Iordănescu jr. în acest contament. În vârstă de 20 ani, Erdei a evoluat la echipa a 2-a a gorjenilor, pentru a se acomoda la Târgu Jiu, el fiind unul dintre jucătorii plecați de tineri peste hotare. Pentru o vreme, acesta a apărat chiar culorile lui Wolverhamptom, jucând pentru echipa de tineret a formației engleze.

Toată pregătirea oltenilor se va desfășura pe terenul Coronei Brașov, aici dorindu-se și o partidă de verificare, dar care nu e bătut în cuie, deoarece posibilii adversari contactați n-au trimis nicio confirmare până la această oră.

foto: www.panduriics.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.