RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vrea să profite de dezamăgirea braşovenilor

/ 12 mai 2011

Echipa gorjeană şi-a propus să profite de dezamăgirea celor de la FC Braşov după ratarea calificării în finala Cupei României şi să câştige meciul din penultima etapă a Ligii I.

Petre Grigoraş crede că echipei sale nu-i va fi deloc uşor la Braşov deşi gazdele au probleme atât de moral cât şi fizice după partida de miercuri cu Steaua: „Credeţi că Braşovul vrea să-i depăşim în clasament? Vin şi ei după o deziluzie, au pierdut o şansă uriaşă de-a juca finala pe teren propriu, au fost la 7-8 minute de fericire. Din punct de vedere psihic nu sunt la cel mai înalt nivel, dar la Braşov doar două echipe au câştigat. Se câştigă greu acolo, e o echipă puternică. Noi şi în tur am câştigat cu şansă, singura partidă pe care am câştigat-o cu şansă. Vor face tot posibilul să-şi apere şansele corect pe ultima sută de metri, chiar dacă dezamăgirea e mare după eliminarea din semifinala Cupei”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Partida dintre FC Braşov şi Pandurii Târgu Jiu este programată a se disputa duminică la Braşov, cu începere de la ora 16:00, şi va fi transmis în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.