RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Peste 10 jucători aflați la final de contract cu Pandurii

/ 12 mai 2015
8 zile îi despart pe gorjeni de finala Cupei Ligii Adeplast, când aceștia vor juca cu trofeul pe masă, împotriva Stelei, chiar pe Arena Națională.

matulevicius-cu-brasov

Aproape scapată de grijile retrogradării, după 2-0, acasă, cu FC Brașov, Pandurii Târgu Jiu are un obiectiv major la mijlocul săptămânii viitoare. În ciuda jocului cu FC Botoșani, de vinerea aceasta, și celor 8 zile care îi despart pe gorjeni de finala Cupei Ligii Adeplast, gândul acestora zboară deja la partida cu Steaua, de pe Arena Națională. Va fi pentru prima dată când Pandurii vor juca cu trofeul pe masă, iar sărbătoarea se poate declanșa la Târgu Jiu dacă acesta va ajunge în orașul lui Brâncuși. Câștigarea primei ediții a competiției poate salva sezonul pandurilor, în urma unui campionat deloc satisfăcător, marcat de numeroase eșecuri la limită.

O situație apăsătoare pentru staff-ul tehnic este cea a jucătorilor aflați la final de contract cu Pandurii. Numărul acestora depășește cota 10, iar Edi Iordănescu își dorește să pornească o reconstrucție a lotului în vară și promite că echipa va arăta altfel odată cu startul sezonului 2015/2016. „Evit în acest moment să aprofundez şi să spun care sunt motivele pentru care acest fluctuaţii apar în continuare şi nu putem să le eliminăm, însă poate chiar principalul motiv este situaţia contractuală a jucătorilor. Sunt 13-14 jucători sunt la final de contract, pentru ei e greu să-şi găsească motivaţia şi noi ne luptăm zilnic să-i ajutăm să fie implicaţi şi să fie pregătiţi din punct de vedere mental. Cel puţin 50% din aceşti 13-14 jucători nu vor mai continua, nu este uşor. Eu am convingerea că la anul o să vedeți un alt tip de echipă. Și mă refer la o echipă care să nu mai ajungă să piardă jocuri cu atâta ușurință, să fie o echipă ce nu mai trebuie să aibă acele fluctuații. Sigur, fotbalul nu e știință exactă și e normal să mai și pierzi…”, spune Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Pandurii ,inca nu e scapata ,nu mai faceti afirmatii nerealiste…are 38 de puncte si are program greu…poate fii intrecuta atat de Chiajna ,U cluj cat si Gaz Metan si s-ar putea ca sa ne batem cu Rapidul in ultima etapa…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.