RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ambiții mari la Energia. Michal Kremen: „Îmi propun să câștigăm campionatul”

/ 12 august 2015
Cehul a ales să continue alături de Energia Târgu Jiu, după un sezon soldat cu două medalii de bronz, în EuroChallange și campionat.

DSC_0363

Michal Kremen, jucător pentru care Antonis Constantinides a insistat să fie adus la Târgu Jiu vara trecută, și-a dat acordul în pauza din intersezon să continue sub comanda cipriotul și în ediția care va debuta în puțin mai mult de o lună. Acesta s-a confruntat cu o accidentare în ultimele trei luni de zile ale sezonului precedent, dar acum situația lui Michal pare că este una bună din punct de vedere medical, iar asta, cât și echipa formată la Energia, îl fac pe Kremen să declare clar și răspicat „Îmi propun să câștigăm campionatul”.

„Așteptările mele sunt destul de mari. Am avut rezultate bune anul trecut în cele două competiții și nu ne va fi ușor să atingem din nou acele performanțe, însă vom lupta și vom încerca să facem lucrurile cât de bine vom putea. Îmi propun să câștigăm campionatul, iar pe plan extern mi-aș dori să intrăm din nou în Final Four în competiția europeană în care vom juca. Pe mulți dintre cei nou veniți eu îi știu deja pentru că am mai jucat alături de ei în Cipru. Acesta poate fi un avantaj pentru noi, faptul că ne cunoaștem. Pentru ceilalți, eu sper să fie nevoie de doar câteva zile sau câteva săptămâni în care să se adapteze pentru a juca împreună ca o echipă. Asta este, până la urmă, cel mai important,” a spus Michal Kremen la întorcerea din vacanță.

www.sportingorj.ro
Comentează!

8 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.