RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACTUALIZARE. Accidentarea lui Kremen a recidivat

/ 20 martie 2015
După accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de 3 săptămâni, cehul a revenit la antrenamentele Energiei.

 

IMG_5380ACTUALIZARE

Michal Kremen pare urmărit de ghinion. Proaspăt întors în programul echipei, accidentarea cehului a recidivat spre sfârșitul primei ședinte de pregătire efectuată după pauza de peste 3 săptămâni. De această dată, este vorba despre o problemă la talpa piciorului drept, cel cu probleme, urmând ca mâine să efectueze un RMN pentru a stabili gravitatea recidivei.

                                                                                                              

Accidentat la gleznă în urmă cu aproape 4 săptămâni, Michal Kremen a reluat antrenamentele în această seară, alături de colegii săi, după 2 zile libere acordate echipei de Antonis Constantinides.

În tot acest timp, în care cipriotul nu s-a putut baza pe Kremen, la Târgu Jiu a fost transferat americanul Lamont Mack, un jucător de profilul lui Michal, pozițiile 3-4, dar mai tănăr.

Mack a debutat în jocul câștigat de Energia, acasă, cu Steaua CSM București, devenind repede un om de bază în angrenajul semi-finalistei EuroChallange. Americanul s-a integrat perfect la câștigătoarea Cupei României, iar evoluțiile sale au continuat să fie în creștere, ajungându-se în situația actuală, aceea de a fi indispensabil echipei.

Cu 5 ani mai tânăr decât Kremen, Lamont este un jucător determinant și un shooter veritabil. În cele 3 partide disputate la nivelul FIBA EuroChallange, americanul a strâns o medie în dreptul punctelor de 9.7, cu un procentaj de 50% (5/10) din spatele arcului de cerc. De asemenea, acesta a recuperat între 2 și 5 mingi în fiecare partidă, pentru o medie de 3.7 la acest capitol. Jucătorul, originar din Chicago, nu se ferește de contact, la cei 2.01 metri și 104 kilograme, și poate rezolva acțiuni sub panoul advers, ieșind la rampă în momente cheie ale echipei sale. În ultimul succes al gorjenilor, cel care a asigurat calificarea acestora la turneul final EuroChallange, Mack a bifat 18 minute, reușind 14 puncte (3/4 – 2 puncte, 2/2 – 3 puncte, 2/4 – lovituri libere), 4 recuperări și o intercepție.

Este interesant de urmărit pe care dintre cei doi se va baza Antonis Constantinides în penultima, respectiv ultima etapă a acestui sezon regulat, ținând cont și de evoluțiile oscilante ale lui Michal Kremen, dinaintea problemelor întâmpinate la gleznă.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.