RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACTUALIZARE.Michal Kremen a semnat cu Energia Rovinari

/ 1 iulie 2014

Cehul are 33 de ani şi măsoară 2.01 metri.

DSC_3276ACTUALIZARE

„Încă nu am semnat contractul cu Kremen, dar ne-am înţeles. Este un jucător pe care antrenorul şi l-a dorit la echipă. Vom anunţa de îndată ce se va parafa înţelegerea”, a declarat administratorul CS Energia Rovinari, Dan Cumpanaşu, pentru www.sportingorj.ro

–––––––––––––

Michal Kremen este un jucător ce evoluează pe poziţia 4. Acesta a evoluat la Apoel Nicosia, fosta echipă a lui Antonis Constantinides, proaspătul tehnician al Energiei Rovinari. În timpul colaborării cu echipa din capitala Ciprului, Kremen a fost coleg de echipă şi cu Porter Troupe. De-a lungul sezonului petrecut în Insula Afroditei, acesta a strâns o linie statistică de 11.7 puncte, 7.5 recuperări şi 2.5 assisturi.

În timpul carierei, Kremen a mai evoluat la echipe precum Vysocina, MMCITE Brno, CEZ Nymburk. De notat este faptul că, cehul semnase un contract valabil pentru sezonul 2014-2015 cu Orli Protesjov, dar odată cu oferta venită din partea conducerii gorjene, acesta şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea din ţara de provenienţă.

În condiţiile în care Energia Rovinari a ajuns la un acord şi cu Porter Troupe şi Louis Darby, Kremen este al cincelea jucător străin din lotul oltenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.