RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Porter Troupe a semnat cu Apoel

/ 21 iunie 2012

Porter Troupe a semnat un contract cu Apoel Nicosia, echipă care a terminat pe locul 5 în sezonul regulat din Cipru în sezonul trecut.

Trecerea lui Troupe de la Energia Rovinari la Apoel Nicosia a fost anunțată de eurobasket.com și confirmată de jucător pe pagina sa de facebook, acolo unde ține să mulțumească suporterilor români, prietenilor, colegilor de echipă și conducerii clubului gorjean pentru modul în care a fost tratat la Energia și spune că toate acestea îi vor lipsi.

De asemenea, președintele secției de baschet a clubului gorjean, Dan Cumpănașu, spune că Porter Troupe a trimis pe adresa clubului un mail prin care îi înștiințează că a primit o ofertă foarte bună pe care nu o poate refuza: „Am primit un mail de la Porter Troupe și putem confirma faptul că s-a înțeles cu cei de la Apoel. Ne pare rău că nu va continua alături de noi, ne-am fi dorit să îl avem alături și în sezonul viitor, dar asta este situația și nu putem decât să îi dorim multă baftă acolo unde va juca. Sper să nu aibă probleme ca anul trecut”, a declarat pentru www.sportingorj.ro, Dan Cumpănașu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    Aha , Cumpanasu nu-i poate dori decat bafta ? Pai in cazul asta se ajunge ca anul trecut , sa faca spectatorii proteste in oras ca sa avem si noi o echipa de basket..MARE PACAT !!!

  • CARACTER spune:

    Eu m-am saturat de atitudinea asta de cacao cu care ne trateaza Porter… recunosc faptul ca a jucat bine in retur…dar nu vreau ca Energia sa fie cuibul fiilor ratacitori. Sper sa ii merga bine in Cipru si sa nu fie nevoit sa revina la Energia. Draga Porter iti multumesc pt tot ce ai facut la Energia si iti doresc numai bine!!!

    • a fan spune:

      El ne trateaza cu atitudinea asta de cacao pe noi ? Pana la urma gandeste-te ca are si omu o familie de intretinut , si din cate am auzit oferta este una foarte buna , peste ce ii poate oferi Energia

      • fan energia spune:

        Ce familie are Porter de intretinut, cand taicasu e mare poet si maicasa mare pictorita. Porter joaca baschet de placere si tu spui ca are familie de intretinut . De taicasu scrie peste tot ca e mare poet in America, asa cum am mai zis el joaca baschet de placere .

  • andrei spune:

    Las ca nu sta Energia numai in Porter Troupe.Poate daca nu vin si alti jucatori,Energia nu mai are nici o sansa la Play-Off

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.