RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Callistus Eziukwu: „Urăsc să pierd!”

/ 10 august 2015
Americano-nigerianul va duce greul la Energia sub panou, fiind singurul pivot străin legitimat în această vară de gruparea gorjeană.

548626t100h102d

Callistus Eziukwu este jucătorul ales de Antonis Constantinides să ajute Energia Târgu Jiu în sezonul următor de pe poziția 5. Dispunând de cetățenie dublă, americană și nigeriană, Callistus promite că va da totul pentru noua sa echipă, una care l-a dorit cu adevărat vara aceasta, după cum a spus-o chiar el. „Obiectivul meu personal este să dau energie maximă echipei în fiecare meci, ca toată echipa să fie atrasă după mine din punct de vedere defensiv. Știam despre Energia că a fost în Final Four-ul EuroChallenge și că în semifinalele campionatului intern a pierdut în fața viitoarei campioane. De asemenea, îl știu foarte bine pe Giordan Watson. Cel mai important lucru și cel care m-a convins să vin aici a fost faptul că Energia m-a dorit cu adevărat. Să mă caracterizez în cinci cuvinte?… Îmi place să muncesc din greu, îmi place să aduc buna dispoziție, îmi place să fac oamenii fericiți și îmi place să câștig! Urăsc să pierd! În general, oriunde am jucat până acum, oamenii m-au plăcut. Sper să se întâmple același lucru și aici,” a declarat Eziukwu la întâlnirea cu oamenii alături de care va lucra în următoarele nouă luni de zile.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.