RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gata vacanța! Baschetbaliștii se întorc mâine la treabă

/ 7 august 2015
Energia Târgu Jiu se reunește mâine, iar, ca o premieră de la înființarea secției de baschet, Antonis Constantinides va avea tot lotul la prima ședință de pregătire a verii, unii dintre aceștia sosind deja în orașul lui Brâncuși.

IMG_5095

După un sezon de vis, Energia este gata să își reia munca pentru ceea ce urmează – campionatul intern, mai echilibrat ca niciodată, Cupa României, unde gorjenii vor trebui să treacă de BC Timișoara pentru a repeta performanța din sezonul 2013/2014 și, nu în ultimul rând, FIBA EuroCup, competiție aflată la debut, dar care a atras nume mari ale baschetului continental și în care Energia va încerca să „evadeze dintr-o grupă cu BC Astana, AEK Larnaca și Sigal Prishtina.

Mâine, 8 august, baschetbaliștii, sub comanda staff-ului tehnic, se vor reuni, iar seara, alături de conducerea clubului, aceștia se vor întâlni, într-un eveniment, ce va avea loc la un restaurant de pe Insulița Jiului, după cum informează site-ul oficial al grupării oltene, csenergia.ro.

Iată jucătorii pe care se va baza Antonis Constantinides în ediția 2015/2016:

Fundași – Jamar Diggs, Anthony Miles, Baris Aktas, Dragoș Andrei, Răzvan Bratoloveanu
Extreme – Adrian Guțoaia, Porter Troupe, Lazar Radosavljevic, Michal Kremen
Pivoți – Callistus Eziukwu, Szabolcs Santa, Alexandru Mihuți

Altături de aceștia, sub bagheta tehnicianului cipriot au fost cooptați tinerii Alexandru Berca și Eduard Bălcescu, convins fiind să continue la echipa care i-a întins o mână, pentru a face pasul de la juniori, și Silviu Sanda.

Staff-ul Energiei va arată astfel: Antrenor principal – Antonis Constantinides

                                                        Antrenor secund – Claudiu Alionescu

                                                        Preparator fizic –  Ioannis Diamantakos

                                                        Maseur – Daniel Popescu

                                                        Kinetoterapeut – Alin Drondoie

„Obiectivele sunt unele foarte clare în acest sezon: cel puțin o semifinală de campionat și o calificare în Final 4 din Cupa României. În Europa vom încerca să ajungem cât mai sus posibil. Pentru a atinge aceste obiective este nevoie de multă muncă, concentrare și sacrificiu. Totul trebuie luat pas cu pas, meci cu meci, iar dacă vom conștientiza aceste aspecte, la final sunt convins că împreună cu toată familia Energiei vom avea din nou motive de sărbătoare.” – Claudiu Alionescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.