RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSMȘ Iași – 8 goluri încasate de la Pandurii în 2015

/ 1 august 2015
După 5-2 la Târgu Jiu în luna mai pentru Pandurii în fața celor de la CSMȘ Iași, moldovenii au picat din nou pradă gorjenilor, de această dată la Severin, scor 3-0, într-un meci în care trupa lui Edi Iordănescu și-a redescoperit golgheterul, Mihai Roman.

PANDURII_IASI

Conform așteptărilor, CSMȘ Iași s-a închis foarte bine, iar ocaziile pandure au întârziat să apară, doar două șuturi timide de la mare distanță fiind expediate de gorjeni în primul sfert de oră al partidei. Minutul 20 a adus prima acțiune periculoasă și primul gol, la centrarea lui Anton și lovitura de cap a atacantului Mihai Roman, care nu i-a dat nicio șansă lui Grahovac. Iașiul a încercat să revină în joc, dar minutul 37 a sosit cu ținerea lui Voicu, în careu, la Momcilovic, iar Istvan Kovacs nu s-a sfiit să arate punctul de la 11 metri. Același Roman a executat, de această dată Grahovac a fost la post, ghicind colțul, dar nu a prins mingea, astfel încât aceasta a ajuns din nou la Roman care a profitat și-a majorat diferența echipei sale. Bogdan Ungurușan a fost aproape să-și treacă numele pe lista marcatorilor cu un autogol de cascadorii răsului la poarta alb-albastră, dar bara din dreapta lui Mingote l-a salvat pe acesta de la umilință. Înainte de pauză, Ștefan Grigore de la oaspeți a ratat monumental singur cu Mingote, iar șansa moldovenilor de a conta din nou pe tabelă s-a irosit.

În repriza secundă, gorjenii s-au repliat în propria jumătate, aștepând spații pentru eventualele contraatacuri. Chiar și așa, Hora a reușit primul său gol de la venirea la Pandurii, cu un șut din interiorul careului, după pasa venită din gheata fostului golgheter pandur, Mihai Roman.

Audiența de pe stadionul severinean a fost extrem de redusă, sub 1000 de spectatori alegând să vadă Pandurii Târgu Jiu – CSMȘ Iași pe viu. Orașul de pe malul Dunării se dovedește a nu fi cea mai bună ”casă” pentru gorjeni, asta după ce la jocul cu Steaua aproape toți cei peste 15 mii de spectatori care au asistat la partidă i-au susținut pe băieții lui Mirel Rădoi.

Pandurii a acumulat, astfel, 7 puncte și se clasează, în acest moment, pe podiumul Ligii 1.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.