RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, obligați să învingă pe CSMS Iași

/ 23 mai 2015
Pandurii este la un punct distanță de locul 13, ultimul care duce în Liga a 2-a.

IASI-PANDURII-1-660x330

CFR Cluj a avut câștig de cauză la TAS, primind cele 24 de puncte, cu care a fost penalizată în urmă cu aproape 6 luni, înapoi. În aceste condiții, ardelenii au urcat pe 3 în clasament, iar Pandurii sunt la doar un punct de primul loc retrogradabil.

Astfel, meciul de mâine cu CSMS Iași devine ca o finală pentru salvarea de la retrogradare, orice pas greșit fiind greu digerabil la Târgu Jiu. În cazul unui deznodământ favorabil, victorie cu moldovenii, Pandurii Târgu Jiu și-ar asigura, în proporție de 100%, rămânerea în Liga 1.

Echipele deja retrogradare sunt Ceahlăul Piatra Neamț și Oțelul Galați, iar alte 3 formații au șanse infime de salvare: FC Brașov, U Cluj și Rapid București. Lupta pentru locul 12 se dă între Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș, ambele cu 38 puncte acumulate. Medieșenii i-au învins pe ilfoveni, ieri, în partida directă și vor ocupa, până în ultima etapă, poziția salvatoare.

Meci special pentru Ciucur

Eroul de la Braga, Alexandru Ciucur, se întoarce, mâine, la Târgu Jiu în calitate de adversar. Acesta este sub contract cu Pandurii, dar a fost împrumutat pe parcursul ediției 2014/2015 la Iași, iar în vară, Ciucur ar urma să se întoarcă, definitiv, în orașul lui Brâncuși. ”Obiectivul nostru este să terminăm în primele zece, de aceea vrem să câştigăm la Tg. Jiu. Întâlnim o echipă cu un lot foarte valoros, care se află pe un loc nemeritat în clasament. Pentru mine va fi un meci special, deoarece voi juca contra echipei la care mă voi întoarce în sezonul următor. Mai am contract cu Pandurii încă un sezon şi, din ce ştiu eu, nu există o înţelegre ca eu să rămân la Iaşi şi sezonul viitor. Eu mi-aş dori să continui la CSMS, dar nu cred că este posibil“, a declarat Alex Ciucur.

Partida Pandurii – CSMS Iaşi, din cadrul etapei a 33-a, are loc duminică de la ora 18:30. Va fi ultimul joc pe Stadionul ”Municipal” din Târgu Jiu, care se va demola după încheierea sezonului. Acesta îi va lăsa locul unei arene moderne, termenul pentru realizarea construcției fiind de 18 luni.

foto: www.panduriics.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.