RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduri încrezători

/ 30 iulie 2015
CSMS Iași este următorul adversar al gorjenilor, o echipă incomodă care merge la Severin cu gândul de a-și păstra invincibilitatea. Un egal și două victorii au moldovenii în acest debut de campionat. 1-1 la București, cu FC Voluntari și un dublu 1-0 la Chiajna, cu Concordia, și acasă, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

VOLUNTARI-FAZA-5

Pandurii Târgu Jiu nu a început așa cum își dorea sezonul în curs, acumulând 4 puncte în primele trei etape. Doar în primele 30 de minute ale jocului cu Steaua gorjenii au arătat ca o echipă care emite pretenții la accederea în play-off-ul campionatului, dar chiar și așa, Edi Iordănescu rămâne încrezător și spune că lucrurile s-au schimbat după remiza din Capitală, cu FC Voluntari. În această săptămână elevii săi au afișat un alt tonus la antrenamente, iar nivelul pe care și-l dorește fiul selecționerului este tot mai aproape de a fi atins, cel puțin din punct de vedere fizic. ”Ne apropiem de următoarea etapă și ne apropiem cu speranțe. Se simte în viața de zi cu zi a echipei o disponibilitate mai mare, o încredere mai mare și ne apropiem de parametrii pe care îi dorim, în special fizici. Am reușit să facem un anumit progres și cu jucătorii care au venit mai tărziu, știți că e un număr foarte mare și eu spun că încet-încet, fiind pe drumul bun, trebuie să ne apropiem de ceea ce ne-am propus,” declară Edward Iordănescu.

Sămbătă, Pandurii primesc la Severin una dintre cele mai incomode formații ale acestui start de sezon și printre singurele care a reușit să-și construiască nucleul de bază pe scheletul celui de anul trecut, CSMȘ Iași. Oltenii i-au învins pe moldoveni la Târgu Jiu în returul ediției anterioare cu 5-2, dar Iordănescu Jr. se teme de echipa italianului Nicolo Napoli și, chiar dacă și-ar dori un nou scor asemănător, recunoaște că va fi greu ca acesta să se repete: ”Este un joc foarte important, pentru că sunt puncte importante în economia clasamentului. Ne-am alocat momente, împreună cu staff-ul tehnic și conducerea, și am făcut fel și fel de calcule. După calculele noastre, eu spun că undeva la 38-40 de puncte ne-ar asigura intrarea în play-off. Iașiul, un adversar care nu doar că este neînvins și pierde foarte greu, dar care are omogenitate și care și-a păstrat nucleul principal. Primește foarte greu goluri, iar asta dă siguranță și încredere echipei. Ceea ce s-a întâmplat în retur în jocul cu noi a fost o conjunctură, pentru că, trebuie să fim realiști, au avut și ei absenți. Datele problemei au fost cu totul altele,” spune tehnicianul gorjenilor.

Canicula va fi din nou un adversar comun pentru cele două echipe, având în vedere că partida este programată la ora 18:30. Cu ocazia celui de-al doilea meci pe stadionul de la Severin, Pandurii speră să-și câștige și simpatizanți, care au fost destul de puțini la jocul din etapa a 2-a, contra Stelei.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.