RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga i-a lăsat pe panduri fără cazare

/ 25 iulie 2012

Pandurii s-a trezit obligată să joace sâmbătă la Mediaş, de la ora 19.00, şi nu vineri, de la ora 21.30, cum era porgramat iniţial. Schimbarea anunţată abia marţi i-a obligat pe olteni să schimbe planurile rapid.

Petre Grigoraş a fost obligat să modifice orarul săptămânal de pregătire, iar oficialii clubului se chinuie să găsească cazare la Mediaş.

Tehnicianul echipei Pandurii a fost revoltat de decizia bizară a celor de la LPF. „E jignitor, e luare la mişto sau desconsiderare a noastră, să te anunţe cu trei zile înainte că nu mai joci vineri şi joci sâmbătă. Tu, ca şi antrenor, îţi stabileşti un ciclu săptămânal, pregăteşti echipa pentru o anumită zi şi te trezeşti că nu mai joci vineri la ora 21.30, ci sâmbătă la ora 19.00, că aşa vrea muşchii nu ştiu cui. Pur şi simplu ne consideră sparring parteneri pentru celealte echipe. Cei din conducere caută un hotel în care să putem sta toţi. Se făcuseră nişte cazări, nişte rezervări, iar acum nu prea avem loc toţi pe acolo. Jucătorii stau într-o parte, maseorii în alta, doctorii pe la Sibiu. E umilitor. După câte ştiu eu cu cel puţin cu o săptămână înainte trebuie să ne anunţe când jucăm. E inadmisibil să te anunţe cu trei zile. E lipsă totală de profesionalism din partea celor cau au făcut aşa ceva”, a afirmat Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.