RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doi tineri panduri chemaţi sub tricolor

/ 16 septembrie 2011

Pe adresa clubului Pandurii a sosit o adresă prin care gorjenii sunt înştiinţaţi că doi tineri jucători au fost convocaţi la lotul naţional under 17.

Făcând parte din grupa de juniori născuţi în 1994 a Pandurilor, Roberto Dumitru şi Nicolae Băloi au fost chemaţi luni la Mogoşoaia la o acţiune a lotului naţional de juniori under 17, echipă antrenată de Adrian Văsâi.

Roberto Dumitru este unul dintre cei mai promiţători jucători din generaţia sa, antrenorul celor de la Pandurii II declarând recent pentru www.sportingorj.ro că ar putea face foarte curând pasul spre Liga I, laudele aduse de tehnician fiind întărite la nici o zi distanţă de această convocare primită de tânărul jucător. Şi Nicolae Băloi este privit cu mare încredere de oficialii de la Pandurii, care au dorit să-l păstreze în curtea proprie deşi a fost dorit în această vară de liderul actual al seriei a IV-a din liga a III-a, Jiul Rovinari.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.