RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cod galben de fotbal – Analiza om cu om a Pandurilor la meciul cu FC Voluntari

/ 24 iulie 2015
Pandurii Târgu Jiu a dat încă o reprezentație de neputință, de această dată pe terenul nou promovatei FC Voluntari, scor 0-0. Echipa lui Iordănescu jr. a acumulat 4 puncte în 3 etape.

 

11_resize15Canicula, cel mai redutabil adversar al fotbaliștilor, a afectat grav spectacolul sportiv. La 39 de grade, FC Voluntari și Pandurii au chinuit fotbalul iar rezultatul a fost echitabil, 0-0.

Iordănescu a avut la dispoziție cam tot ce are mai bun, dar elevilor săi le-a lipsit dispoziția de joc și ideile. Nu se poate vorbi de ocazii de gol în acest meci, ci doar de câteva faze de poartă. Pandurii a arătat, și în acest sezon, că nu știe să joace în fața unor echipe defensive. Nu are inteligența tactică și nici tehnica necesară să desfacă lacătele adverse. Din fericire, nici nu s-a lăsat surprinsă pe contre.

FC Voluntari rămâne neînvinsă în Liga 1, cu 3 remize iar Pandurii a acumulat 4 puncte, cu un singur gol marcat în trei etape.

Pandurii, om cu om

Mingote: Nu a avut nici un șut sau centrare care să-i pună probleme. Oricum fazele de poartă au fost extrem de puține.

Ungurușan: Cu chef de fotbal, a făcut o cursă bună de 50 de metri dar a fost faultat. Prezență ofensivă peste media sa.

Vasco: A ieșit cu pasă din defensivă, a gestionat bine marea majoritate a problemelor cu o singură excepție. A fost depășit ușor de Dinu Todoran care a lansat un contraatac periculos.

Șandru: L-a talonat bine pe Balauru la cea mai periculoasă fază a gadelor. A îndrăznit să dea și câte o pasă, cu predilecție spre Mingote. Adversarii nu i-au pus mari probleme.

Momcilovic: Defensiv – ok, ofensiv- neinspirat. Din nefericire s-a aflat la capătul multor centrări iar execuțiile au fost departe de pretențiile unui fotbalist decent. 8 centrări consecutive a irosit sârbul în prima repriză, având poate și scuza că i-a intrat soarele în ochi. În partea a doua a „orbit” pentru că a dispărut din joc. Anton și Nistor l-au angajat perfect, dar nu s-a ales nimic din aceste oportunități.

Anton: Și-a asumat rolul construcției sau a fost însărcinat cu acest rol dar nu a avut inteligența să desfacă sistemul defensiv al gazdelor. Imprecis atât la fazele fixe cât și la finalizare. Zero centrări utilizabile, zero șuturi pe poartă deși a avut multe inițiative de acest gen. Trebuie evidențiat pasul excelent, peste toată apărarea, pentru Momcilovic, dar sârbul a fost blocat.

Mrzljak: Ca și în prima etapă a încasat un galben devreme, în minutul 12 apoi a stat cuminte.

Răduț: Pare geniul neînțeles. Devieri, călcâie, driblinguri în van. Are calitate tehnică dar nu o pune în slujba echipei, nici măcar în a sa personală. Rar a apărut în jocul echipei și a ieșit accidentat.

Nistor: Cât a dominat Pandurii nu s-a văzut. Declarat pierdut prin apărarea gazdelor. Când a coborât să-și ia mingi s-a arătat capabil să ofere pase inteligente, să verticalizeze. E clar că suferă din punct de vedere fizic.

Hora: Vicecampionul pare un jucător oarecare. Nu se sincronizeză cu noii săi colegi. A jucat mijlocaș stânga, extrem de modest.

Roman: Trei etape fără gol. Un un-doi reușit pentru Răduț și cam atât. Un șut modest pe centrul porții e cam puțin pentru un atacant în 60 de minute.

Khalouta: Marocanul a părut mai prezent în jocul echipei decât Roman. A fost folosit ca vârf împins și s-a zbătut. Nici o realizare.

Munteanu: A avut un sfert de oră la dispoziție dar nici acum nu a convins. A avut o centrare în forță peste toată apărarea adversă.

Ciucur: O centrare pe portar și o minge scăpată în out de poartă a fost aportul său la acest 0-0.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.