RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Codași la transferuri

/ 22 iunie 2015
Panduriii și-au trasat obiectivele îndrăznețe pentru viitorul sezon, care va debuta în mai puțin de patru săptămâni, dar sunt la „retrogradare” în clasamentul transferurilor din această vară. Din diferite motive, aceștia nu au reușit să obțină semnătura niciunui jucător urmărit până acum, iar asta complică misiunea lui Edi Iordănescu.

11_resize15

Timpul trece, iar mutările pe piața transferurilor se lasă așteptate la Pandurii. Aflați în cantonament în Olanda, la Hoenderloo, gorjenii se pregătesc fără jucători care să fi parafat înțelegeri în această vară cu alb-albaștrii, contrar celor gândite de Edi Iordănescu, lucru ce îl nemulțumește pe tânărul antrenor român: „Facem compromisuri foarte mari, contrar cu filosofia mea. Nu acuz pe nimeni, înţeleg situaţia, dar e foarte greu în momentul de faţă”, avertizează Edi Iordănescu.

Brazilianul Wellington poate deveni prima certitudine pentru ediția 2015/2016, care va debuta în mai puțin de patru săptămâni. Fostul atacant al Concordiei s-a alăturat finalistei Cupei Ligii, antrenându-se sub comanda fiului selecționerului. Acesta a trecut vizita medicală, dar nu a semnat contractul cu Pandurii, Narcis Răducan fiind așteptat în Olanda pentru ca simpla formalitate dintre cele două părți să fie îndeplinită.

Doar plecați!

Din diferite motive, Pandurii Târgu Jiu a rămas fără șase jucători după încheierea sezonului 2014/2015, iar marea problemă a oltenilor pare să fie axul central. Acolo, Edi Iordănescu i-a pierdut pe Dan Nistor și Mihai Pintilii. Primul s-a întors În Franța, la Evian, echipă de care acesta aparține, în timp ce ultimul a ajuns în Israel. Pintilii s-a înțeles cu Hapoel Tel-Aviv și va evolua în Țara Sfântă, după experiența nereușită de la arabi și returul petrecut la Târgu Jiu. Ionuț Neagu a fost prezentat ca variantă pentru completarea golurilor din zona de mijloc, dar nu s-a concretizat nimic până acum, nici măcar în vederea unui împrumut de la Steaua.

I s-au promis doi!

Până mâine, Iordănescu jr. a primit asigurări din partea conducerii că va știi primele două nume pe care se va baza în noua stagiune, mergându-se pe pista jucătorilor străini: „Sunt mulţi jucători din străinătate cu care am vorbit, cu unii am fost aproape şi încă mai suntem aproape de a finaliza discuţiile. Ei mai trag de timp pentru că în Europa competiţiile încep mai târziu şi echipele îşi fac strategiile mai târziu, îi mai ţin calzi, îi mai sună cluburile, aşa că şi ei trag de timp să vadă ce le mai apare. În acest timp noi trebuie însă să ne mişcăm. Asta e cea mai mare problemă pentru noi”, a recunoscut Edi Iordănescu.

Miercuri se stabilește țintarul

Noua ediție de campionat a Ligii 1 își va stabili programul, miercuri, când la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, cu începere de la ora 13.00, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului sezonului competițional 2015-2016. Cu aceeași ocazie va avea loc și tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei Ligii. Pentru această a doua competiție, Pandurii nu va avea emoții, asta pentru că, în calitate de finalistă a ultimei ediții, alături de Steaua, va sta în primul tur, urmând să joace abia din faza sferturilor de finală.

Noua ediție de campionat a Ligii 1 va fi una ce se va desfășura în premieră după sistemul unui sezon regulat urmat de play-off și play-out, la start aliniindu-se doar 14 formații: Pandurii Târgu Jiu, Steaua București, ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești, CSU Craiova, Dinamo București, FC Botoșani, CSMS Iași, Viitorul Constanța, Concordia Chiajna, FC Voluntari și ACS Poli Timișoara.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.