RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de lot la Pandurii

/ 3 aprilie 2015
Edi Iordănescu nu se va putea baza pe 6 jucători în meciul cu Petrolul Ploiești. Erico, Pleaşcă, Paraskevas, Matulevicius şi Shalaj sunt accidentati, în timp ce Eric va plăti, cu o etapă suspendare, cele 4 cartonașe galbene încasate până acum.

IMG_6257

În ultima perioadă, la fel ca toate echipele Ligii 1, Pandurii a jucat meciuri din 3 în 3 zile, iar asta pare să-i fi afectat pe elevii lui Edi Iordănescu. Tehnicianul român dă vina pe ritmul alert în care s-au disputat etapele și consideră că echipa sa nu este pregătită acum să facă față unui program de cupe europene: „S-a demonstrat că acest ritm din 3 în 3 zile este ritm de Europa şi noi acum nu suntem de Europa. Acesta este adevărul. Am jucat intermediară după intermediară”, spune Edi Iordănescu.

În continuare, Pandurii va avea 3 jocuri în decurs de 7 zile, având deja infirmeria plină. Iordănescu Jr. nu nu se va putea baza pe Erico, Pleaşcă, Paraskevas, Matulevicius şi Shalaj, toți cu probleme medicale. Mai mult, Eric va absenta și el, fiind „victima” unei suspendări venite în urma a 4 cartonașe galbene încasate. „Știu că urmează din nou o perioadă de meciuri din 3 în 3 zile, dar acum toate echipele vor juca aşa. Ne-a supărat ce s-a întâmplat cu jucătorii accidentaţi în ultimul timp, acum când avem nevoie de jucători proaspeţi, când avem nevoie să mergem pe o rotaţie, avem probleme de lot. Era nevoie de rotaţie, dar accidentările ne-au dat peste cap şi am mers pe acelaşi nucleu, deşi era bine să venim cu soluţii de pe margine cu un plus de prospeţime”, a mai declarat Iordănescu.

Dacă Erico și Paraskevas sunt accidentați de o bună bucată de timp, Marian Pleașcă a suferit o accidentare la piciorul drept în meciul cu Steaua și va lipsi 5-6 luni de pe gazon.

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.