RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cordoș, debut neoficial la Pandurii

/ 14 februarie 2015
Pandurii Târgu Jiu a disputat, astăzi, la Rovinari, un amical în compania echipei secunde a clubului, un bun prilej pentru Edi Iordănescu de a-și testa elevii înaintea jocului cu Dinamo, de marți.

31

Pandurii s-au impus așteptat, 5-0, în partida amicală cu mai tinerii adversari. Ajuns aseară la Târgu Jiu, ultimul transfer al gorjenilor, fundașul Andrei Cordoș a intrat pe teren la pauză, fiind folosit în centrul defensivei alături de sârbul Nikola Vasiljevic și tânărul Răzvan Horj, pentru doar 15 minute.

Tehnicianul Edi Iordănescu a vorbit, într-o declarație acordată pe site-ul clubului oltean, despre transferul lui Cordoș, dezvâluind faptul că au existat discuții cu acesta de mai mult timp, de abia acum ajungându-se la un consens: „Este binevenit transferul lui Cordoş, eu am avut discuţii cu el de o lună de zile, mi-aş fi dorit să vină mai repede, să-l integrăm, să înţeleagă ce ne propunem să jucăm, să se cunoască cu colegii lui, să se obişnuiască cu metodele mele de lucru. Dar decât să nu vină deloc, mai bine că a venit mai târziu, e un jucător cu un anumit nivel de maturitate şi am pretenţia să se adapteze, să se integreze rapid. E binevenit, sper să aducă un plus pentru echipă, în special în ceea ce înseamnă faza defensivă, linia de fund.”

Nistor, cu o dublă, Brata, Shalaj și Eric au înscris pentru Pandurii în partida amicală.

foto. www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.