RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Cordoș s-a înțeles cu Pandurii

/ 13 februarie 2015
Anunțat de oficialii echipei Dinamo București că nu se vor mai baza pe serviciile sale, pentru a doua oară în această iarnă, fundașul central Andrei Cordoș a semnat cu Pandurii un contract valabil până la finalul sezonului 2014-2015.

FOTBAL - DINAMO BUCURESTI - FC BRASOV

În căutarea unui fundaș central, după ce subiectul Geraldo Alves este ca și încheiat la Târgu Jiu, portughezul neputând părăsi Petrolul Ploiești în acest moment, Pandurii au bătut palma cu Andrei Cordoș. Stopperul român sosește sub comanda lui Edi Iordănescu de la Dinamo București, echipă la care a evoluat în turul sezonului actual și alături de care a efectuat pregătirea din pauza competițională. În vârstă de 26 de ani, acesta a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la FC Vaslui, ASA Târgu Mureș și Universitatea Cluj. 75 de partide a bifat Cordoș în prima ligă din România. Asemenea lui Grecu, Andrei Cordoș ar putea debuta, marți, împotriva foștilor colegi.

Împrumutul lui Mihai Pintilii de la Al Hilal are șanse minime de materializare, deși, în ultimele zile, semnele sosite din Golf au fost unele favorabile, așa cum a anunțat Edi Iordănescu la conferința de presă susținută astăzi. Tot astăzi, în presa centrală, vârful pandurilor, Deyvidas Matulevicius, a apărut ca și transferat la Partizan Belgrad, liderul la zi din campionatul Serbiei.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.