RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut promițător pentru Giusti la Pandurii

/ 18 martie 2014

Argentinianul Maximiliano Giusti a debutat la Pandurii și jocul său nu a fost unul rău, ci peste media echipei, însă i-a lipsit golul.

Giusti micGiusti putea să schimbe soarta partidei cu doar câteva secunde înainte de golul lui Wellington, dar șutul său a lovit transversala. Robust, puternic și destul de tehnic, Giusti a fost un plus pentru ofensiva Pandurilor, însă antrenorul Cristi Pustai spune că jucătorul mai are de lucrat pentru a ajunge la nivelul pregătirii fizice pe care o au colegii săi în acest moment: „Sperăm ca Giusti să crească de la meci la meci în potenţa fizică. E un jucător luat pe ultima sută de metri liber de contract dar liber şi de pregătire pentru că nu a făcut pregătirea cu noi”, a comentat Cristi Pustai situația argentinianului adus în urmă cu câteva săptămâni. Speranțele tehnicianului se leagă și de revenirea lui Matulevicius, lituanianul fiind programat să revină pe teren la meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș în cazul în care toate lucrurile vor merge bine în ceea ce privește reacomodarea acestuia la condițiile de joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.