RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giusti, încă nepregătit

/ 28 februarie 2014

Noua achiziție a Pandurilor, argentinianul Maximiliano Giusti nu va face parte din planurile viitorului imediat, spune Pustai, care a menționat că atacantul nu a făcut în ultima vreme pregătirea cu vreo echipă, ci singur.

Giusti mic„Am făcut un transfer despre care vă spuneam, dar vreo 2-3 etape nu ne putem baza pe el. el a făcut pregătirea singur, este un jucător care o să ne ajute. Sperăm”, a declarat antrenorul echipei gorjene cu privire la momentul în care Giusti va începe să joace. În același timp, tehnicianul gorjenilor este gata să-i ofere tricoul de titular lui Nistor, după acesta a dovedit că a adus un plus echipei sale în minutele jucate la Galați, chiar dacă și el este mult în spate în comparație cu nivelul atins înainte de plecarea sa în Franța. Ca și înainte de transferul la Evian, Nistor va evolua în linia mediană, dar nu la închidere: „Eu am zis, Dan Nistor nu e închizător! E un mijlocaş ofensiv, un mijlocaş care aleargă mult, de asta a jucat în zona centrală. Poate fi acel jucător care din zona centrală poate ajunge la finalizare”, spune antrenorul, însă Pustai mai are variante pentru Nistor, care poate juca și pe benzi pentru ca de acolo să intre în centru fie pentru șut, fie cu pase filtrante pentru vârf.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.