RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, echipa nimănui!

/ 21 mai 2015
După ce președintele Eugen Pîrvulescu a fost suspendat, nimeni nu i-a preluat rolul de portavoce a doleanțelor și nemulțumirilor unui club pe care LPF, FRF sau CCA îl tratează, în mod evident, drept unul de rang secund.

steagAflată în postura de echipă grav prejudiciată, Pandurii nu a avut un om care să-i strige durerea, doar Edi Iordănescu și jucătorii încercând să atragă atenția în această direcție. Antrenorul Pandurilor a plasat o postare pe contul său de Facebook prin care se plânge de eroarea de arbitraj care a deschis Stelei calea spre trofeu, dar și intențiile sale pentru viitorul sezon: „Sunt mândru și fericit să antrenez niște jucători cu multă calitate fotbalistică și valoare umană! Sunt și conștient că peste numai 10 zile mulți dintre ei vor pleca pe alte drumuri, fiind la final de contract sau împrumut. Însă anul următor veți vedea Pandurii mai puternică și în lupta pentru obiective importante și nu evitarea retrogradării! Am forța, pregătirea și ambiția să construiesc împreună cu cei care vor rămâne și cei care vor veni o echipă care să aducă ceea ce lipsește acestui club: UN TROFEU!!! Urăsc să pierd mai mult decât iubesc să câștig, însă nu cred că vorbesc doar din frustrare când spun că azi mie mi-a lipsit o lupă să văd faultul din minutul 3 și tușierului un binoclu să vadă offsaid-ul premergător!!! Dublă eroare, ce contează, noi suntem clienții de serviciu!!!”, își plânge Edi Iordănescu soarta pe pagina de socializare.

Un alt aspect demn de semnalat este și faptul cum conducerea clubului târgujian s-a pregătit pentru acest eveniment unic până acum în istoria sa. La prima sa finală, Pandurii nu a găsit fondurile necesare de a-și dota cei circa 1.000 de suporteri ce au luat drumul Bucureștiului cu steaguri alb-albastre, în vreme ce suporterii Stelei aflați la peluza rezervată lor au găsit pe scaune steaguri în culorile clubului! Galeria echipei a încercat o coregrafie, a „construit” un steag imens, însă destul de puțin pentru a marca așa cum se cuvine o primă prezență într-un ultim act al unei competiții.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.