RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Patimile pandurilor continuă!

/ 11 aprilie 2015
Pandurii Târgu Jiu a remizat cu Astra, acasă, 1-1, deși a jucat cu om în plus mai bine de trei sferuri din meci. Cordoș a semnat primul gol în tricoul pandurilor care rămân la 3 puncte de linia retrogradării.

IMG_9771Pandurii parcă e blestemată. Nu reușește să lege două victorii la rând în acest sezon și pace ! Bilanțul de acasă e de-a dreptul rușinos. Doar 3 victorii a strâns echipa din Târgu Jiu pe teren propriu în actuala stagiune. Numai Chiajna, Rapid, Oțelul și Ceahlăul sunt mai slabe în fața propriilor fani. Și atunci cum să nu răbufnească și suporterii (foarte puțini !!!) pe care Edi Iordănescu îi chema la meci înainte de remiza cu Astra. Iordănescu jr. s-a luat la harță cu un nemulțumit, dar trebuie să știe că războiul cu suporterii nu e în avantajul lui.

De-a dreptul plicticoasă, prima parte a propus un fotbal leșinat. Istvan Kovacs a mai animat puțin tribunele cu un roșu acordat ușor junelui Dan Săptaru de la giurgiuveni. Pandurii a șutat prima dată pe cadrul porții adverse în minutul 29 (Răduț) iar primul corner a venit în minutul 35. Foarte puțin în fața unei echipe și ea dezinteresată, copleșită de griji după ce patronul a fost arestat.

Edi Iordănescu a mutat normal la pauză, cu Eric și Nicoară iar brazilianul a produs golul mult așteptat. A centrat perfect pentru prima reușită a lui Cordoș la Pandurii (1-0, min. 68). Din păcate, oltenii au făcut pasul înapoi, culmea cu om în plus, și Astra a egalat prin japonezul Seto când nu se mai putea face nimic, în minutul 86.

Pentru Pandurii vin 2 meciuri decisive, cu Oțelul (deplasare) și U Cluj acasă care pot lămuri într-un fel sau altul situația. Să sperăm că băieții vor mai rispi temerile retrogradării.

 Pandurii, om cu om

Gliwa: Nici o reacție la trasorul lui Seto din minutul 86. Altfel nu a avut prea mult de lucru. Doar Budescu l-a mai încercat în prima parte, însă polonezul a fost la post de fiecare dată.

Ungurușan: Culmea, fundașul s-a remarcat în ofensivă cu o super pasă pentru Eric. Pe faza defensivă nu a avut probleme cu un adversar pasiv.

Cordoș: A semnat primul gol la Pandurii, cu capul, realizare de un punct. Era și momentul ca Pandurii să puncteze cu fundașii, mai ales că atacanții sunt invizibili de etape bune.

Vasiljevic: Și-a făcut treaba și el în apărare, fără să fie prea solicitat.

Momcilovic: A gafat nepermis la pretențiile lui. Dacă la Ploiești a fost înger, acum a fost demon. A respins greșit, cu capul, o centrare care a permis lui Seto să marcheze.

Anton: Modest, nu a reușit să împingă jocul echipei sale. Pauza l-a scos din ritm. A rezistat doar o repriză pe teren.

Elton: S-a băgat la contre și a scos eliminarea lui Dan Spătaru. Altfel, modest, în nota echipei.

Răduț: Și-a încercat șutul, dar nu i-a ieșit. A fost căutat insisten în debutul părții a doua, însă centrările sale, unele utile, nu au fost înțelese de atacanți. A bătut bine câteva cornere.

Nistor: Dacă la antrenamente rupe plasa, în meciurile oficiale încă nu a marcat. Șuturi modeste rău. O singură dată l-a încercat din greu pe Lung. Nu a închis la golul egalizator, a întârziat o fracțiune de secundă.

Buleică: Chiar în debut a reușit un dribling (!!!!!) și o centrare în fața porții. Și apoi nimic. O eternă promisiune.

Matulevicius: Titular, dar absent total. Nu a atacat nici o minge în fața porții, greoi, lipsit de voință cu toate că el era printre puținii care nu puteau acuza oboseala meciului de la Ploiești.

Eric: Idolul tribunei a scos ceva până la urmă. Introdus la pauză și-a trecut în cont un asist pentru Cordoș. A pus osul și în apărare, poate dorind să-i arate lui Iordănescu că e pregătit pentru un meci întreg. Putea aduce toate punctele, dar Lung a scos inextremis șutul său de la 16 metri.

Nicoară: Nimic nou sub soare. În nota echipei.

Roman: A uitat să marcheze, s-a oprit la borna 10 și și-a pierdut și locul de titular. A strâns 3 meciuri fără gol. Șanse a avut. În loc de șut din prima a preferat o preluare păguboasă și a fost blocat. Și Lung l-a blocat odată la un corner. Pare blocat în fața golului.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.