RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Final-Four-ul FIBA EuroChallange se va juca în Turcia, pe terenul lui Trabzonspor

/ 25 martie 2015
Energia Târgu Jiu va întâlni Trabzonspor Medical Park în semi-finalele competiției.

Pelitli Spor Salonu

Fanii baschetului din România au așteptat cu interes această decizie, întrucât Energia Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Final EuroChallange. În urma licitației, gruparea turcă Trabzonspor Medical Park a obținut dreptul de a organiza Final-Four-ul, aceasta urmând să se confrunte în semi-finale, pe 24 aprilie, cu băieții cipriotului Antonis Constantinides. Gorjenii vor fi nevoiți să înfrunte o atmosferă teribilă în ”Hayri Gur Spor Salonu”, sala având o capacitate de 7500 de spectatori.

Imediat după aflarea celor 4 echipe calificate în careul de ași al competiției continentale, zvonurile privind găzduirea Final-Four-ului au circulat, inclusiv varianta Craiova fiind în calcule, sub organizarea Energiei Târgu Jiu.

Până în Turcia, în orașul Trabzon, Watson&Co vor călători aproape 2000 de kilometri, evenimentul urmând a avea loc între 24 și 26 aprilie.

Program Final-Four:

Semi-finale (24 aprilie):

Trabzonspor Medical Park – Energia Târgu Jiu

JSF Nanterre – Fraport Skyliners

Finale (26 aprilie):

Finala mică

Finala mare

O victorie cu Trabzon a Energiei, în fața a peste 7000 de suporteri turci, ar fi un adevărat miracol. Trabzonspor Medical Park pleacă ca favorită la câștigarea FIBA EuroChallange, dar s-a dovedit de nenumărate ori că baschetul oferă surprize la orice nivel.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.