RSS post comments feeds rss email feeds twitter

FIBA EuroChallange: „Energia, surpriza anului”

/ 13 februarie 2015
După victoria de pe terenul celor de la Okapi AalStar, site-ul oficial al competiției europene i-a dedicat un paragraf Energiei Târgu Jiu, comparând-o pe aceasta cu surpriza sezonului 2014-2015.

eurochallenge2

„Atingând țintele înalte”

„Motivul pentru care Energia a revenit la Okapi nu este considerat surpriza săptămânii, ci faptul că echipă românească, cu mult timp înainte, a reușit să-și adjudece succesul și să pună în palmaresul ei premiul de surpiza neașteptată a anului. Energia, un club care până în luna ianuarie nu a câștigat niciun meci european în afara Târgu Jiului, a învins acum atât Brindisi, cât și Okapi în deplasare. Românii și-au îmbunătățit bilanțul la 3-1 și sunt lideri solitari în Grupa I, care include adversari ce concurează în ligi mult mai puternice ca Liga Națională din România. Acest lucru nu este o garanție că vor avansa în sferturile de finală, dar indiferent de restul campaniei, Energia este una dintre echipele despre care se vorbește cel mai mult din istoria competiției,” așa sună paragraful dedicat Energiei de site-ul FIBA EuroChallange.

Mai multe despre ce s-a întâmplat în etapa a IV-a a „LAST 16” EuroChallange puteți lectura, în limba engleză, cu un singur click AICI.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.