RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Comunicat CS Energia: „Clubul nostru nu este de acord cu evenimentele petrecute la finalul meciului cu Oradea”

/ 24 februarie 2015
CS Energia Târgu Jiu a emis un comunicat de presă prin care își exprimă accentuat regretul pentru cele întâmplate la jocul cu CSM Oradea, când Andreas Glyniadakis, de la gorjeni, și Mladen Pantic, de la oaspeți, au fost protagoniștii principali a unui conflict ce a degenerat, ajungându-se la pumni și picioare.

sigla_baschet-qpr-608x280

Comunicat CS ENERGIA TÂRGU-JIU

    Clubul Sportiv Energia Târgu-Jiu regretă situația creată de incidentele de la partida de duminică disputată în compania echipei CSM-U Oradea și își cere scuze, în mod public, spectatorilor prezenți la Sala Sporturilor, telespectatorilor care au urmărit partida în direct pe micile ecrane, iubitorilor de sport în general, și în special fanilor baschetului din România.
    Clubul nostru nu este de acord cu evenimentele petrecute la finalul meciului şi doreşte ca astfel de manifestări nesportive să nu mai apară în Sala Sporturilor din Tg-Jiu și pe nicio altă arenă de sport. Regretăm faptul că incidentele, cu impact mediatic pe plan sportiv, de la finalul meciului au umbrit spectacolul baschetbalistic și au afectat într-un mod neplăcut publicul gorjean, care a dovedit, în atâtea rânduri, că este un public civilizat și dornic să participe la un spectacol sportiv.
    Pe această cale mulţumim spectatorilor gorjeni prezenţi în Sala Sporturilor care au avut o atitudine civilizată și totodată asigurăm că nu vom tolera un astfel de comportament nepotrivit cu activitatea sportivă și vă asigurăm că a fost vorba de un caz singular, care sperăm că nu se va mai repeta în viitor.
    Obiectivele clubului nostru sunt pentru a creea un climat de performanță, pentru a dezvolta baschetul, sportul în general, pentru a atrage și a sprijinii cât mai mulți tineri să se îndrepte către fenomenul sportiv, astfel încât jucătorii și antrenorii echipei noastre să servească drept model şi exemplu tuturor celor care vin la competițiile sportive, dar și pentru cei care doresc să practice sportul la nivel de performanță.
    Întrucât sportul în general joacă un rol social şi educativ important, reprezentând un instrument eficient de integrare socială, Clubul Energia își va canaliza eforturile și va acţiona pentru combaterea unor astfel de manifestări, asigurând spectatorilor un spectacol sportiv agreabil.
    Clubul Energia, care în aceste momente reprezintă România în EuroChallenge, competiția europeană aflată sub egida FIBA, prin efortul conducerii clubului, a jucătorilor, a staff-ului tehnic și a celor care sunt implicați în munca de la club va depune toate eforturile pentru a promova o imagine bună a clubului nostru şi a baschetului românesc pe plan intern şi internaţional.

Suporterii Energiei sunt așteptați astăzi la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 19:00, pentru meciul cu numărul șase pe teren propriu din EuroChallange, împotriva celor de la Enel Brindisi. 20 de italieni vor fi prezenți la Târgu Jiu, alcătuind o mică galerie în favoarea lui Pullen&Co.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.