RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, temător înaintea meciului cu CSM Oradea

/ 21 martie 2013

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, spune că evoluția echipei sale din ultima partidă de campionat îl face să fie temător înaintea partidei cu liderul Ligii Naționale de baschet masculin.

nikolic 11        „Avem o problemă. Am jucat foarte prost la Cluj, iar acum, la Târgu Jiu va veni o echipă foarte bună, un club bine organizat, cu un antrenor foarte bun, și jucători foarte buni. Sunt puțin speriat de acest joc pentru că Oradea are un moral bun și își dorește câștige aici să-și asigure primul loc la finalul sezonului regulat. Dacă nu vom face un meci prost, cum s-a întâmplat la Cluj, sunt optimist, dar acest ultim meci de la Cluj mă face să-mi fie teamă. Am făcut trei meciuri bune, la Târgu Mureș, CSM București și Craiova, și un meci foarte prost și de asta îmi e teamă, pentru că echipa a arătat mari oscilații”, a explicat Slobodan Nikolic pentru care este destul de circumspect în ceea ce privește partida de sâmbătă cu CSM Oradea.

Nikolic a etalat și care ar fi atuurile oaspeților, oamenii pe care jucătorii săi ar trebui să-i anihileze pentru a-și apropia victoria: „Toată lumea știe că trebuie să-l oprim pe Pesic, care a făcut un sezon foarte bune. Au doi jucători americani foarte buni, Dillon și Franklin, și să nu-i uităm pe Maric și Topcov. Sunt jucători care evoluează împreună de 2-3 ani, se înțeleg foarte bine pe teren. Vom avea un meci foarte greu sâmbătă. Au mai luat un jucător sârb foarte bun, pe Comagic, astfel că nu știu sigur cu cine vor juca sâmbătă pe poziția 3, cu Comagic sau Stepanovic, dar, și într-un caz și în altul, vom avea un meci greu”, a încheiat tehnicianul plav al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.