RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Clubul Pandurii își avertizează suporterii înaintea meciului cu Rapid

/ 28 august 2012

Înaintea partidei de sâmbătă cu Rapid București, pentru evitarea aglomerării în zonele de acces în stadion, clubul Pandurii a emis un comunicat de presă prin care își invită suporterii să vină din timp la meci.

„Din noul sezon 2012 – 2013 la Stadionul Municipal din Târgu Jiu funcţionează sistemul electronic de acces în tribune prin turnicheţi. La fiecare poartă de acces intrarea se face pe baza cititoarelor de coduri de bare de pe bilete sau abonamente, astfel că timpul de acces în tribune este mai mare decât era înainte de introducerea sistemului electronic.

Întrucât pentru meciul dintre Pandurii şi Rapid se preconizează că stadionul Municipal va fi plin şi pentru că din acest sezon funcţionează sistemul electronic de turnicheţi pentru accesul în tribune, conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu invită abonaţii clubului şi spectatorii care vor intra în posesia biletelor pentru acest joc, să se prezinte la stadion mai devreme pentru a putea intra la meci înainte de debutul partidei. Accesul în tribune se va permite la meciul Pandurii – Rapid cu două ore înainte de începerea partidei. 

Atenţie, în cazul în care veţi ajunge la stadion cu doar câteva minute înainte de debutul partidei riscaţi să pierdeţi începutul jocului din cauza aglomeraţiei!”, se arată în comunicatul de presă emis de clubul gorjean.

Pandurii va întâlni sâmbătă, cu începere de la ora 21:30, pe teren propriu, pe Rapid București, acesta fiind derby-ul etapei, cele două echipe fiind neînvinse în acest debut de campionat, elevii lui Petre Grigoraș fiind în acest moment liderul Ligii 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.