RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş îşi avertizează elevii: „Va fi o perioadă grea, de încărcare”

/ 5 septembrie 2011

Pe jucătorii Pandurilor îi aşteaptă zile grele la Sibiu şi Cisnădie, locurile unde Grigoraş pregăteşte reţeta unui succes în meciul cu CS Mioveni.

„I-am anunţat că până joi va fi o perioadă mai grea, de încărcare pentru că e nevoie. O să fie câte două antrenamente zilnice. De vineri începem să revenim la normal, iar luni trebuie să fim în pletitudinea forţelor. Va fi o perioadă foarte grea, am apelat la spiritul de sacrificiu la implicarea în antrenament şi joc. Luni o să apelez şi la psihic să fim pregătiţi din toate punctele de vedere şi să câştigăm indiferent cum”, a declarat antrenorul Pandurilor despre această perioadă de pregătire.

Faptul că începe pregătirea partidei cu CS Mioveni fără o serie de jucători importanţi, prezenţi la loturile naţionale, nu-l încurcă prea tare pe Grigoraş: „Nu suntem singura echipă ce are jucători la lot, nu e un handicap. Nu căutăm scuze şi motive că sunt plecaţi. Ei sunt acolo se antrenează, au o motivaţie în plus, trebuie să vină mai bine pregătiţi şi mai puternici din punct de vedere mental”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.