RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meci de şase puncte pentru Energia

/ 15 februarie 2015
Energia joacă în această etapă un meci extrem de important în economia unui campionat în care echipa gorjeană trebuie să se concentreze pentru obţinerea punctelor contra echipelor cu care ar putea evolua în play-out. Astfel, întâlnirea cu Steaua din capitală este cu adevărat un meci de şase puncte pentru Energia.

handbal steauaÎn cazul în care va obţine victoria, Energia va reuşi să ţină Steaua în zona de play-out şi să acumuleze şi şase puncte pe care să le păstreze pentru lupta din play-out după ce şi în tur, la Târgu Jiu, echipa lui Andrieş s-a impus. De această importanţă este conţtient şi antrenorul echipei gorjene: “Este un meci pe care noi ni-l programasem ca pe unul dintre meciurile deosebit de importante în acest retur de campionat, un meci de şase puncte, jucăm în deplasare, dar sper eu să o facem la fel de bine şi la fel de motivaţi ca în toate aceste jocuri pe care le-am avut acum la început de an şi să culegem roadele, adică puncte după această partidă”, a declarat Andrieş. Acesta spune că echipa gorjeană nu porneşte ca favorită, dar este hotărâtă să-şi joace cât mai bine şansa: “Ţinând cont de situaţia din clasament, e clar că nu pornim ca şi favoriţi, dar ţinând cont de ultimele prestaţii ale noastre din acest an, e clar că avem şansa noastră, pe care trebuie să ne-o jucăm. S-a văzut că în acest campionat nu mai există favorite, cum a fost în anii trecuţi. Se poate întâmpla orice şi orice echipă poate să învingă orice alt adversar din acest campionat. Din păcate, e clar că am ajuns şi la mâna altor echipe, ne interesează şi celelalte rezultate, pentru că în urma celorlalte rezultate şi făcând toate calculele, ne putem face strategia pentru următoarele jocuri şi ne interesează toate rezultatele echipelor cate sunt contracandidate cu noi pentru accederea în play-out”, a mai declarat Liviu Andrieş.

Confruntarea dintre Steaua Bucureşti şi Energia Târgu Jiu este programată în luni seară, cu începere de la ora 19:00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.