RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meci cu cuțitul la os pentru Energia

/ 2 martie 2012

Antrenorul Liviu Andrieș consideră că adversarul de sâmbătă este unul periculos pentru că echipa lui Bedivan este cu cuțitul la os, însă nici situația din sânul grupării gorjene nu este deloc liniștită.

„Întâlnim o echipă care joacă cu cuţitul la os, care în ultimele trei jocuri a reuşit două victorii surprinzătoare. Au un joc încâlcit, pe care trebuie să-l contracarăm cu apărare agresivă şi faza a doua bine pusă la punct”, a declarat Andrieș despre CSM Ploiești, echipa pe care gorjenii o vor întâlni sâmbătă, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:00. Tehnicianul Energiei spune că victoria este obligatorie pentru echipa sa: „Suntem obligaţi să câştigăm cele două meciuri, de locul în clasament şi de faptul că avem un ultimatum din partea conducerii. Avem un cuvânt de spus în campionat așa că trebuie să ne revenim şi cele două meciuri ne vor da alt moral. Nu sunt meciuri uşoare, trebuie să fim serioşi. Suntem obligaţi să câştigăm”, a mai spus Andrieș.

Obiectivul Energiei, trasat de conducere, este obținerea a două victorii în următoarele două partide, în caz contrar urmând a se trece la sancțiuni pecuniare. Andrieș spune că acum meciurile cu CSM Ploiești și CSM București sunt cele asupra cărora se concentrează, abia apoi urmând a privi și spre meciul cu U Cluj: „Obiectivele pe termen scurt sunt cele mai bune. Să câştigăm noi aceste meciuri şi apoi ne gândim la meciul de la Cluj, o echipă aflată pe un loc mincinos în clasament pentru că, după părerea mea, clujenii au o echipă foarte bună”, a încheiat Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.